Prodajna akcija za Mercedes-Benzove kompakte: A i B-klasa sada sa servisnim paketom

20.05.2011. 08:18 / Izvor: eKapija.ba
Prodajna akcija za Mercedes-Benzove kompakte: A i B-klasa sada sa servisnim paketom

AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa ovlaštenom prodajno-servisnom mrežom Mercedes-Benza pripremio je još jednu atraktivnu prodajnu akciju za svoje kupce. Specijalno za ljubitelje kompaktnih vozila kreirana je ponuda za A i B-klasu sa servisnim paketom koji obezbjeđuje 4 godine redovnog održavanja.

Kupci A i B-klase sada mogu jednostavno zaboraviti na troškove redovnog servisa, jer ona dolaze sa uključenim održavanjem u trajanju od 4 godine ili do pređenih 80.000 km. Na ovaj način novi ponosni vlasnici Mercedesovih kompaktih vozila mogu se potpuno opustiti i uživajte u vožnji, jer im uključeni servisni paket garantuje besplatno održavanje u ovlaštenom servisu sa originalnim rezervnim dijelovima.

Prepoznatljiva karakteristika A-klase je njen One Box koncept sa povišenim sjedećim položajem, a svojom promjenjivom unutrašnjošću uz kompaktne vanjske dimenzije postavila je mjerila za cijeli segment. A-klasa je šampion sigurnosti sa prednjim i bočnim zračnim jastucima, aktivnim naslonima za glavu, te aktivnim sigurnosnim sistemima poput ESP, ABS i BAS sistema. Klima-uređaj, električni podizači prednjih stakala i pokrov prtljažnika predstavljaju samo dio bogate serijske opreme A-klase.

B-klasa savršeno kombinuje najbolje karakteristike različitih automobilskih koncepata. Sa svojim kompaktnim dimenzijama ona nudi veliku ponudu prostora i izvanrednu varijabilnost, uz komfor tipičan za Mercedes-Benz vozila. Pored njenog elegantnog dizajna i mnogo prostora u unutrašnjosti, svakog vozača zadivit će postignuti balans između udobnosti i sportskog osjećaja vožnje. Stražna sjedeća klupa u B-klasi nudi mogućnost preklapanja naslona i podizanje sjedećih površina, a klima-uređaj, multifunkcijski upravljač i brojni sigurnosni sistemi također su na listi serijske opreme.

Detaljne informacije o A i B-klasi, te prodajnoj akciji sa servisnim paketom kupci mogu dobiti u svim ovlaštenim Mercedes-Benz prodajnim centrima u Bosni i Hercegovini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza