Organizovano javno praćenje fudbalskog duela BiH - Belgija u Domu mladih

31.03.2009. 12:47 / Izvor: eKapija.ba
Organizovano javno praćenje fudbalskog duela BiH - Belgija u Domu mladih

KSC Skenderija, BH sportski portal Sportsport.ba i Agencija "Linden" organizirat će u srijedu 1. aprila, sa početkom u 19 sati u "Domu mladih" u Sarajevu javno praćenje fudbalskog duela Reprezentacija Bosne i Hercegovine i Belgije, koja se istog dana igra u Zenici, navodi se u saopćenju.

Ovom prilikom pozivaju se svi navijače BiH i patriote naše zemlje da u sjajnoj atmosferi skupa bodrimo naše u jednom od najvažnijih susreta u posljednjoj deceniji, možda i presudnoj utakmici u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo 2010, u Južnoafričkoj Republici.

Ulaz će biti besplatan za sve punoljetne osobe, a od posjetitelja se očekuje da dođu u što većem broju i u bojama naše Reprezentacije.

Cijele noći služit će se piće po promotivnim cijenama, a u slučaju povoljnog rezultata za našu Reprezentaciju nastavit će se druženje na "After Tekma Partyu", uz poznatog sarajevskog DJ Fochu.

Zato, ako ste u Sarajevu i još uvijek niste odlučili gdje ćete gledati ovaj fudbalski spektakl, "Dom mladih" je idealno mjesto za vas.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza