Jesu li zakasnili? Appleov sat navodno krenuo u proizvodnju

02.05.2014. 10:32 / Izvor: 24sata
Jesu li zakasnili? Appleov sat navodno krenuo u proizvodnju

​China Times navodi iz svojih izvora u Appleovoj opskrbnoj liniji da se proizvode moduli za satove koji bi mogli na tržištu biti u drugoj polovici ove godine.

China Times navodi iz svojih izvora u Appleovoj opskrbnoj liniji da se proizvode moduli za satove koji bi mogli na tržištu biti u drugoj polovici ove godine.

O Appleovu pametnom satu, poznatom kao iWatch, već dugo kruže brojne glasine, a najnovija je da je sat napokon krenuo u proizvodnju.

Dok su brojne kompanije već na tržištu predstavile svoje najnovije satove, China Times navodi iz svojih izvora u Appleovoj opskrbnoj liniji da se proizvode moduli na kojima se nalaze procesori, DRAM i flash memorija. Takvi se moduli mogu koristiti u uređajima poput satova, ili MP3 playera, no China Times ne otkriva više tehničkih detalja.

Navodi se druga polovica ove godine kao termin izlaska uređaja te da u drugom kvartalu ove godine kreće proizvodnja do 3 milijuna jedinica, što će se kasnije povećati na 14-15 milijuna, prenosi Mashable.

Naravno, ovo treba uzeti s dozom rezerve, jer Apple i dalje šuti o iWatchu. Iako, izjave čelnika kompanije sugeriraju da se okreću novim kategorijama uređaja.  

(Foto: mashable.com)

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza