Ostalo je još 7 dana za prijave #Furajpozitivu

01.09.2016. 11:37 / Izvor: Akta.ba
Ostalo je još 7 dana za prijave #Furajpozitivu

Pobjednike foto takmičenja "Pogled u budućnost #Furajpozitivu" očekuje 10 poklon vaučera u vrijednosti od 500 KM.

Bliži se kraju Foto takmičenje Pogled u budućnost #Furajpozitivu,  koje je dio obilježavanja 20 godina postojanja Grupacije Svjetske banke u Bosni i Hercegovini.

Ostalo je još 7 dana za prijave, uslikaj svoju super fotografiju i učestvuj u takmičenju. Zbog velikog interesovanja mladih za foto takmičenje #Furajpozitivu, Grupacija Svjetske banke je odlučila nagraditi još 5 super pozitivnih fotografija, tako da je sada ukupni broj poklon vaučera 10 i svaki je  u vrijednosti od 500,00KM.

Sprema se putujuća izložba koju će činiti 20 fotografija, 10 kojih je dokumentovala Grupacija Svjetske banke u BiH kroz tri faze: postratna faza izgradnje i obnove, ekonomski oporavak i put ka EU i 10 pobjedničkih fotografija mlade generacije koji simboliziraju pozitivni pogled u budućnost. Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bihać i Brčko su gradovi koji će biti domaćini putujuće izložbe javno postavljene i dostupne svim građanima.

Putujuća izložba će na simboličan način prikazati neke od projekata koje je Grupacija Svjetske banke podržala u BiH u proteklih 20 godina i koliko je važno aktivno učešće mladih u daljim razvojnim ciljevima Bosne i Hercegovine.

Na svečanom događaju, koji će se održati u sarajevskoj Vijećnici povodom obilježavanja 20. godišnjice postojanja u BiH, pobjednicima će biti uručeni poklon vaučeri u vrijednosti od 500,00KM.

Čekamo tvoju pozitivnu fotografiju na https://www.facebook.com/furajpozitivu/.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza