STARline Mercedes-Benz prijatelj proljetnog Sarajevo Wine Weekend-a

31.05.2022. 11:11 / Izvor: Akta.ba
festival
OTVORI GALERIJU

Proteklog vikenda, u Hotelu Bosnia, održan je sarajevski proljetni festival degustacije prestižnih vina BiH i regiona.

Proteklog vikenda, u Hotelu Bosnia, održan je sarajevski proljetni festival degustacije prestižnih vina BiH i regiona.

Nakon više od dvije godine pauze na velika vrata vratio se Sarajevo Wine Festival jedan od najposjećenijih vinskih festivala u svom proljetnom izdanju, a ove godine slavio je važnost žena u vinskom svijetu.

Festival je okupio 33 vinarke iz BiH i regiona kako bi široj javnosti predstavile više od 100 različitih vinskih etiketa, kao i majstore gastronomije sa različitim delikatesama za degustaciju.

"Iznimno nam je zadovoljstvo što smo dio ove manifestacije ponajviše zbog naših klijenata, jer vjerujemo da su uživali u vrhunskim vinima.Grad ponovo diše i živi nakon dvije godine pandemije i drago mi je zbog toga. Vjerujem da će posjetitelji prepoznati ovaj festival i želim mu puno uspjeha i ovogodišnjem, ali i svim budućim izdanjima", istakla je Aldina Hadžić, izvršna direktorica kompanije STARline.

Pažnju Sarajevo Wine Weekendu poklonio je i diplomatski kor Bosne i Hercegovine.

Zvanični dio festivala trajao je do 22:00 sata nakon čega je uslijedio Coloseum Club After Party powered by STARLine-Mercedes–Benz sa popularnim ženskim muzičkim sastavom Lezz Go.

"Saradnja sa organizatorima Sarajevo Wine Weekenda se nastavlja i ponosni smo zbog toga. Mercedes-Benz brend je odraz kvalitete i prestiža, kao što je i ovaj festival, tako da je ovo pravi spoj vrhunskih i premium brendova", istakao je Adis Kepeš, direktor STARline-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza