Šta je eVoucher?

11.06.2021 15:04:12
Šta je eVoucher?

Vaši klijenti dobivaju brže, jednostavnije i fleksibilnije transakcije

eVoucher je QSS-ov sistem namijenjen provajderima elektronskih dopuna. Predstavlja brz, jednostavan, pouzdan i siguran način elektronskih dopuna.

Distribucija i maloprodaja vaučera (scratch kartice) je skup i dugotrajan proces. Tradicionalni kanal distribucije vaučera spriječava operatere da reaguju brzo na promjene na tržištu. Vaši klijenti dobivaju brže, jednostavnije i fleksibilnije transakcije, dok Vi ne brinete o zalihama vaučera, pojednostavljujete svoje poslovanje i povećavate prihode.

Integraciju eVoucher sistema je moguće implementirati sa svim postojećim operaterima u Bosni i Hercegovini. QSS je već uspješno implementirao sve integracije eVoucher sistema za distributere Riva i Duhanpromet, a moguće je brzo i kvalitetno implementirati sistem i za druge distributere. Pouzdanost aplikacije ogleda se u broju transakcija koje se procesuiraju tokom dana. Naime, QSS-ov eVoucher sistem podržava 900 transakcija u sekundi, te 400 000 transakcija u danu. Svakodnevno se vrši backup SQL baze, kao i backup servera na kojima je instalirana baza i aplikacija, što garantuje maksimalnu sigurnost za Vaše poslovanje.

Sistem radi i na GPRS brzinama interneta. To znači da Vam nije potrebna zahtjevna internet brzina, već možete koristiti Vašu postojeću konekciju.

U slučaju implementacije rješenja na QSS infrastrukturi, nije potreban nikakav dodatni licencni softver. To znatno smanjuje Vaše troškove. A važno je napomenuti da ne postoje nikakvi „skriveni“ troškovi održavanja softverskog rješenja. Sve je u potpunosti transparentno i prilagođeno Vašim potrebama.

Kome je potreban eVoucher?

eVoucher sistem je namijenjen distributerima koji žele da imaju brz, jednostavan, pouzdan i siguran sistem elektronskih dopuna. Putem QSS-ovog eVoucher sistema možete biti sigurni da ste u mogućnosti ponuditi najbržu i najkvalitetniju uslugu krajnjim korisnicima.

Prednosti eVoucher-a?

  • Infrastruktura

Najmodernija QSS infrastruktura je zaštićena kako fizičkim, tako i elektronskim mjerama 24/7.

  • Pouzdanost

QSS-ov sistem podržava 400 000 transakcija u danu, što Vam garantuje pouzdanost aplikacije.

  • Sigurnost

Svakodnevni backup SQL baze, kao i backup servera sa intaliranom bazom i aplikacijom Vam garantuje maksimalnu sigurnost eVoucher sistema.

PODIJELI:
TAGOVI: evoucher qss

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak