Dedicirani server već od 285,00 KM mjesečno

14.10.2019 08:34:17
Dedicirani server već od 285,00 KM mjesečno

Visoke performanse u svakom trenutku.

Visoke performanse u svakom trenutku

QSS-ov dedicirani server je fizički server koji se dodjeljuje samo jednom korisniku, što omogućuje korištenje svih raspoloživih hardverskih resursa servera. Ukoliko shared hosting ili virtualizacijska rješenja ne zadovoljavaju Vaše potrebe, a želite maksimalne performanse, onda zakup fizičkog servera predstavlja pravo rješenje za Vas.

QSS nudi vrhunske servere bazirane na Cisco, HP ProLiant te Dell EMC PowerEdge serijama, koji su fizički smješteni u njihovom vlastitom data centru u Bosni i Hercegovini.

Serveri se nalaze u zaštićenim te redovno nadgledanim prostorijama, te u optimalnim uslovima koji uključuju klimatizaciju, te redundantno napajanje električnom energijom koje obezbjeđuju agregat i UPS uređaji.

Idealni su za poslovne ili napredne korisnike koji vode Web stranice sa velikim prometom, CPU zahtjevne aplikacije ili složene baze podataka.

IZABERITE PAKET

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak