Logitech & QSS Video conferencing je Vaš savršeni duo!

24.04.2020 12:02:24
Logitech & QSS Video conferencing je Vaš savršeni duo!

Želite li omogućiti neometanu interakciju između internih resursa, klijenata, partnera i vendora, smještenih bilo gdje u svijetu?

Želite li omogućiti neometanu interakciju između internih resursa, klijenata, partnera i vendora, smještenih bilo gdje u svijetu?

U saradnji s distributerom, kompanijom ASBIS, Logitech & QSS predstavljaju  kvalitetno i kompletno rješenje za video konferencije marke Logitech koje se mogu koristiti sa sigurnom i lokalnom platformom QSS Video conferencing.

U ponudi imaju Logitech Connect, Logitech Group i Logitech Rally / Rally Plus, modeli koji su izuzetno jednostavni za upravljati, a postavljaju se za svega nekoliko minuta. Modeli Group i Rally su stacionarna rješenja za konferencijske sale, dok je model Connect mobilna varijanta pogodna za kolaboraciju manjih grupa saradnika.

Zavisno od potreba, uz Logitech rješenja i sa besplatnom QSS Video conferencing platformom, bilo koja prostorija za sastanke može postati fleksibilan višenamjenski prostor za savršenu video konferenciju.

Logitech konferencijska je rješenja za velike i male sale.

 

 

Logitech CONNECT

Use the block's Integrisana baterija omogućava FullHD kolaboraciju bilo kada i bilo gdje.

Namijenjena za,  da  4-5 učesnika može poslužiti i kao konferencijski zvučnik putem jednostavne BT NFC tehnologije. 

Auto focus, echo i noise cancelation – osiguravaju vrhunsku sliku i zvuk u svakoj prilici.

 

 

Logitech GROUP

Jednostavna USB povezivost uz komande na daljinskom upravljaču čini Logitech GROUP izuzetno prijatnim videokonferencijskim rješenjem koje sa lakoćom pretvara bilo koji prostor u konferecnijsku salu.

Full HD kamera sa 10 x  optičkog zoom-a garantuje perfektnu sliku i mogućnost prikaza i najsitnijih detalja.

Doseg mikrofona od 6.5 metara omogućava cca 14 učesnika, a opcionalni dodatni mikrofoni povećavaju taj broj na 25.

Full duplex zvučnik garantuje izuzetan zvuk i uz BT NFC tehnologiju nudi i jednostavno pretvaranje svakog telefonskog poziva u konferencijski.

 

 

Logitech RALLY PLUS

Ultimativni videokonferencijski set koji je u klasi za sebe.

Kamera 4K rezolucije i 15x optičkog zoom-a u kombinaciji sa Logitech rightsense tehnologijom čini da svako  javljanje izgleda kao iz studija.

Posebno razvijeni zvučnici se brinu za vrhunski audio ugođaj dok se mikrofoni fokusiraju isključivo na govor.

Jednostavna USB povezivost i certificirana kompatibilnost sa svim boljim videokonferencijskim platformama osigurava komunikaciju bez premca.

 

Logitech & QSS može pomoći naći idealno rješenje za Vaše potrebe!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak