Posebna ponuda QSS Secure Cloud

22.09.2022 11:06:34
qss secure cloud essential sigurnost it infrastrukture sigurna pohrana podataka

Obezbijedite 12 mjeseci korištenja QSS Secure Cloud Essential paketa već danas.

Sigurno, skalabilno i napredno rješenje za sigurnu pohranu podataka, oporavak od katastrofe i obezbjeđenje kontinuiteta poslovanja.

U specijalnoj ponudi potpuno besplatno ostvarite 12 mjeseci sveobuhvatne IT zaštite, analizu i prijedlog unapređenja sigurnosti vaše IT infrastrukture, osnovnu sigurnosnu zaštitu od ransomware-a i naprednih sigurnosnih prijetnji te pohranu podataka u ISO 27001 certificiranom Cloud-u u BiH.

QSS Secure Cloud predstavlja rješenje za sigurnu pohranu podataka, oporavak od katastrofe i obezbjeđenje kontinuiteta poslovanja.

Kada je sigurnost vašeg IT okruženja i podataka u pitanju, potreban vam je pouzdan partner koji vas može brzo i efikasno zaštititi. Pružamo sigurnosne usluge u oblaku koje štite od prijetnji i pomažu da vaši podaci ostanu dostupni i sigurni.

Zašto Secure Cloud?

Svi vaši važni podaci zaštićeni su od prijetnji kroz napredno upravljanje sigurnošću i infrastrukturom. Osiguravamo da se cijeli IT sistem vaše kompanije nadzire 24/7, 365 dana u godini, tako da se možete koncentrirati na obavljanje svakodnevnih poslovnih obaveza. Jedno rješenje integrira backup, disaster recovery, najmoderniju sigurnosnu zaštitu protiv malware-a i ransomware-a, udaljeni pristup i sigurnosne alate i to bilo da se vaša infrastruktura nalazi kod vas ili u Cloud-u.

Više informacija o specijalnoj ponudi za male i srednje kompanije pronađite na linku ovdje 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak