Razmišljate o ulaganju? Razmislite o Cloudu!

01.02.2020 08:59:16
Razmišljate o ulaganju? Razmislite o Cloudu!

"Ključ u ruke" sistemska rješenja

QSS posjeduje dugogodišnje iskustvo na implementaciji velikih i važnih IT projekata u BiH. Implementacija se odnosi na razna rješenja:

QSS Sistemske integracije

Ukoliko rješenje koje Vas zanima nije navedeno, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi pronašli adekvatno rješenje za Vaše potrebe.

Većina preduzeća se oslanjaju na vanjske saradnike kada su u pitanju sistemske integracije za većinu ili sve faze razvoja sistema. QSS posjeduje visoku specijaliziranost, ekspertizu i preuzima visok stepen rizika u ovakvim projektima, što Vama omogućava efikasnije i stabilnije poslovanje sa fokusom na ključne funkcije poslovanja.

Zašto QSS?

Svjetska partnerstva

  • QSS je već 18 godina partner vodećih svjetskih IT kompanija.

Lokalna ekspertiza prepoznatljiva globalno

  • QSS upošljava domaće stručnjake koji su certificirani od strane svih svjetskih IT kompanija čiji je QSS partner.

Društvena odgovornost

  • QSS je društveno odgovorna kompanija koja direktno i indirektno mnogo doprinosi razvoju lokalnih zajednica. Organizujemo i učestvujemo na mnogim projektima kojima pokušavamo unaprijediti okolinu u kojoj svi živimo i poslujemo.

Dugogodišnje iskustvo

Kao jedan od vodećih BH sistem integratora, QSS posjeduje veliko iskustvo na ovom polju. Iza 18. godina uspješnog poslovanja stoje bogate QSS reference na najkompleksnijim projektima u BiH. QSS-ovu listu referenci možete pronaći ovdje.

Prepustite Vašu brigu nama

Bez plana održavanja IT infrastrukture i minimiziranja rizika, kompanije godišnje gube značajna sredstva. Da li možete zamisliti radni dan bez e-maila, Web stranice, pristupa Internetu, različitih online servisa, vlastitih internih sistema i slično? Tehnologija je postala toliko bitna u našem poslovanju, da je postala ključni faktor za efikasno i stabilno poslovanje. Kao posljedica, svaki minut bez dostupnih servisa koji pokreću Vaš biznis stvara ogromne gubitke u Vašem poslovanju.

Kako bi zadovoljio potrebe za osiguranje efikasnog i stabilnog poslovanja, QSS je obezbijedio usluge tehničke podrške kako bi se osigurao nesmetan rad i brzo otklanjanje problema. Vrhunski tim QSS stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, certifikatima vodećih svjetskih vendora i bogatim referencama, garantuje brzu i kvalitetnu uslugu. QSS, također, vrši tehničku podršku i servis opreme vodećih svjetskih IT kompanija, kao što su IBM, HP i Oracle. Na ovaj način smo u mogućnosti za kratak vremenski period sanirati sve kvarove i Vaše servise ponovo učiniti dostupnim. Za Vas smo pripremili tri najčešće korištena paketa sistemske podrške.

QSS Sistemske integracije

Ukoliko niti jedan od ponuđenih paketa ne zadovoljava Vaše potrebe na adekvatan način, kontaktirajte nas kako bi pronašli optimalno rješenje za Vas. Pored ugovorenih paketa održavanja, QSS nudi i usluge podrške bazirane na incidentima. Ovakva podrška je idealna za manje kompanije koje imaju IT stručnjaka, te zbog toga nemaju potrebu za kontinuiranom vanjskom podrškom. Ovakva kombinacija resursa omogućava da se efikasno obezbijedi kontinuirano poslovanje.

Razmišljate o ulaganju? Razmislite o Cloudu

Iz želje i potrebe da našim kupcima ponudimo izbor i punu uslugu, QSS je još 2009. godine počeo da nudi Cloud usluge. Danas je Cloud sve prisutniji i na našem tržištu, a mi kao pioniri na domaćem Cloud tržištu, klijentima možemo ponuditi najmoderniju Cloud tehnologiju uz vrhunsku lokalnu ekspertizu. Kada smo svoj portfolio proširili sa Cloud uslugama, odlučili smo da i u tom segmentu kupcima ponudimo kompletan i širok servis.

QSS tako nudi izbor između privatnog Clouda u Vašem data centru, privatnog Clouda u QSS data centru ili hibridnog Clouda koji će povezati Vaš i QSS-ov data centar. Cloud dokazano povećava efikasnost, agilnost i skalabilnost, a ujedno smanjuje troškove i utrošeno vrijeme. Cloud Vam se čini zanimljivim? Više o Cloudu saznajte ovdje.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak