Zaštitite online komunikaciju sa novom QSS Cloud uslugom

30.03.2015 11:50:29
Zaštitite online komunikaciju sa novom QSS Cloud uslugom

O zaštiti vrijednih stvari razmišljamo tek kada to bude već kasno. Moderno poslovanje je nazamislivo bez e-mail komunikacije koja je najčešći način komunikacije za većinu kompanija.

QSS d.o.o. Sarajevo je predstavio QSS Cloud Email Security - novu uslugu za zaštitu poslovne email komunikacije. QSS Cloud Email Security je Cloud bazirano e-mail filtering rješenje koje štiti korisnike i poslovanje od Spama, Virusa i ostalih zlonamjernih softvera. Razvojem interneta je komunikacija znatno olakšana, ali se pojavljuje i sve više onih koji ometaju tu komunikaciju. QSS Cloud Email Security garantuje jednostavnu, profesionalnu, sigurnu i nesmetanu e-mail komunikaciju za svoje korisnike.

"O zaštiti vrijednih stvari razmišljamo tek kada to bude već kasno. Moderno poslovanje je nazamislivo bez e-mail komunikacije koja je najčešći način komunikacije za većinu kompanija. QSS Cloud Email Security omogućava kompanijama da brzo, jednostavno i povoljno zaštite svoju e-mail komunikaciju vrhunskim enterprise rješenjem", navode iz QSS-a.

QSS posjeduje najmoderniji hardver i softver, uz 24/7 lokalno održavanje i monitoring, što je garancija za kvalitet samih usluga. Neke od ključnih prednosti QSS Cloud Email Security rješenja su enterprise pouzdanost, niži troškovi, korištenje najnovije tehnologije, pristupačna cijena, jednostavnost, lokacija itd.

QSS je omogućio besplatni probni period u trajanju od 30 dana za navedene usluge. Više informacija, kao i detaljan opis paketa i cijena usluga, možete pronaći klikom na ovaj link .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo