Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje svečanu podjelu novogodišnjih paketića

07.12.2021 09:06:46
Opština Istočno Novo Sarajevo paketići

Prijave za dodjelu novogodišnјih paketića za djecu koja ne idu u vrtić i osnovnu školu

Opština Istočno Novo Sarajevo i ove godine organizuje svečanu podjelu novogodišnjih paketića za djecu sa prebivalištem na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo.

Za djecu (0-8 godina starosti) koja su upisana u vrtiće „Maca“, „Vratite nam osmijeh“ i „Patrijarh Pavle”, te Osnovnu školu „Sveti Sava“, spiskove će dostaviti navedene ustanove i biće pripremlјeni paketići, te nema potrebe da roditelјi pojedinačno prijavlјuju djecu.

Za djecu koja ne pohađaju ni pomenute vrtiće ni Osnovnu školu „Sveti Sava“, a imaju prebivalište na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo, pozivamo roditelјe da prijave za dodjelu paketića izvrše u Mjesnu zajednicu kojoj pripadaju, svaki radni dan od 9 do 14 časova.

Krajnji rok za prijavu je 10.12.2021. do 14 časova, nakon čega će biti kompletirani spiskovi i roditelјi obaviješteni o terminu preuzimanja paketića.

Uz prijavu neophodno je dostaviti:

  • Ime i prezime i godinu rođenja djeteta;
  • Ime, broj telefona i adresu stanovanja roditelјa;
  • Ličnu kartu majke na uvid.

“Ukoliko epidemiološka sitacija dozvoli, svečana podjela paketića biće organizovana 29.12.2021. godine u terminima koje ćemo naknadno objaviti”, poručuju iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi