Po 500 KM od paušala i ličnih primanјa u korist zaposlenih u kovid ambulanti

17.12.2021 09:10:39
Opština Istočno Novo Sarajevo kovid ambulanta

Načelnik i uposlenici opštine Istočno Novo Sarajevo odrekli su se po 500 KM od paušala i ličnih primanja u korist zaposlenih u kovid ambulanti Doma zdravlјa Istočno Sarajevo

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić, zamjenik načelnika, predsjednik i potpredsjednik Skupštine opštine, te odbornici koji čine većinu, odrekli su se po 500 KM od paušala i ličnih primanja u korist zaposlenih u kovid ambulanti Doma zdravlјa Istočno Sarajevo.

Preusmjeravanje ovih sredstava u skladu je sa Zaklјučkom Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo, koji je donesen na 9. redovnoj sjednici 29. novembra 2021. godine.

“U narednim danima Dom zdravlјa Istočno Sarajevo treba dostaviti spisak zaposlenih na navedenim poslovima i svima koji su angažovani u kovid odjelјenju biće doznačena sredstva”, rekao je načelnik Katić.

Osim načelnika i zamjenika načelnika Aleksandra Kostovića, sredstava su se odrekli i predsjednik Skupštine Vedran Jovančić, potpredsjednik Milan Maunaga, te odbornici Milјan Sladoje, Aleksandra Bjelica, Dejan Kulina, Bilјana Lalović, Aleksandra Damjanović, Đorđe Pejić, Nataša Bogdanović Trifković, Nikola Ašanin i Ognjen Delić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi