Ljetni festival

Muzičke aktivnosti u okviru manifestacije "Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu"

07.07.2023 14:21:43
Ljeto u Istocnom Novom Sarajevu

I ove godine manifestacija "Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu" donosi pregršt događaja

Manifestacija "Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu" ove godine počinje FeŠtivalom piva, u subotu 5. avgusta od 19 časova na Sportskim terenima kod Elektrotehničkog fakulteta, a posjetioce očekuje Nektar pivo i preko 25 vrsta kraft piva iz četiri kraft pivare, usijana atmosfera uz bendove "Arka" i "Orthodox Celts", kao i zanimljive pivopijske nagrade.

Spektakularan događaj koji će obilježiti ovogodišnje ljeto u našem prelijepom gradu je Veliki ljetni koncert jednog od najpopularnijih pjevača sa Balkana – Vlade Georgieva. Koncert će biti održan 12. avgusta u 21 čas na Trgu Republike Srbije.

"Nadamo se da će ovaj koncert predstavljati istinsko uživanje za sve ljubitelje ove vrste muzike, a vjerujemo da će hitovi "Nisam ljubomoran", "Do svitanja", "Tropski bar", "Zauvijek moja" i Vladov glas kreirati nezaboravan doživljaj", poručuju iz Opštine Istočno Novo Sarajevo.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme