Međunarodni dan darivanja knjige

Opštinska uprava donira lektire školskoj biblioteci „28. Juni“

06.02.2023 14:30:01
Opstinske uprave Istocno Novo Sarajevo donacija knjiga

U prostorijima Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo upriličen prijem predstavnika Savjeta učenika Srednje škole „28. juni“

Danas je u prostorijima Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo upriličen prijem predstavnika Savjeta učenika Srednje škole „28. juni“.

Učenici su se obratili načelniku opštine, gospodinu Jovanu Katiću, sa molbom da povodom Međunarodnog dana darivanja knjige, koji se obilјežava 14. februara, Opštinska uprava donira školske lektire i odabrane naslove beletristike u vrijednosti od 850,00KM školskoj biblioteci.

Načelnik Katić istakao je da će potrebna sredstva biti obezbijeđena u najkraćem roku i da se raduje što će školska biblioteka Srednje škole „28. juni“ biti bogatija za nove naslove, te da mu je uvijek drago razgovarati sa aktivnim mladim lјudima koji se trude da unaprijede sopstveno obrazovanje i da pomognu ustanovi koju pohađaju.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi