“GuitarUnited Fest” od 27. - 30. Oktobra u Kulturnom centru i Muzičkoj akademiji

24.10.2022 09:24:11
GuitarUnited Fest Opstina Novo istocno Sarajevo

“GuitarUnited Fest” – sedmi međunarodni festival gitare održaće se od 27. - 30. Oktobra 2022. godine u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo i na Muzičkoj akademiji UIS

U Opštini Istočno Novo Sarajevo se organizuje “GuitarUnited Fest” – sedmi međunarodni festival gitare, koji će biti održan od od 27. - 30. Oktobra 2022. godine u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo i na Muzičkoj akademiji UIS.

Pod sloganom ”Naša gitara” četiri festivalska dana biće bogato ispunjena koncertima, radionicama, takmičenjem i promocijama koje će voditi najbolјi umjetnici i pedagozi sa naših prostora.

“Nakon dvije godine prilagođavanja festivala uslovima pandemije sa radošću vas pozivamo da prisustvujete svim dešavanjima ”uživo” i da zvuci gitare ispune naš grad”, poručili su organizatori.

Više o festivalu na https://www.guitarunitedfest.com.

Za sve informacije u vezi ulaznica, možete pisati na mejl adresu guitarunitedfest@gmail.com, fb profil ili se javite na telefon broj 065/027-890.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme