Vrijeme je da uštedite vrijeme: Opustite se, nigdje ne kasnite!

24.09.2021 08:58:41
Vrijeme je da uštedite vrijeme: Opustite se, nigdje ne kasnite!

Cijeniti vrijeme kao jedan od najvažnijih resursa je postalo jedan od prioriteta u društvu posljednjih godina.

Cijeniti vrijeme kao jedan od najvažnijih resursa je postalo jedan od prioriteta u društvu posljednjih godina. Ubrzavanje tempa svakodnevnice, povećan broj obaveza, brži protok i veći broj informacija - sve ovo troši ovaj vrijedni resurs brže nego bismo poželjeli. Kako se, onda, organizirati tako da ga imamo više?

Ova je misao bila osnova za planiranje usluga i proizvoda u ProCredit Bank BH. Sada već davne 2015. ova je banka pokrenula niz procesa temeljenih na stvarnim korisničkim iskustvima, pažljivo dizajnirajući alate i razvijajući tehnologije koji služe svrsi uštede vremena i otvaranja novih mogućnosti i prilika da vrijeme koristimo po mjeri sebe, a ne da svoje potrebe krojimo prema, često ograničenom, vremenu.

"Usluge banke su plodovi dugogodišnjeg posmatranja navika naših klijenata i njihovog kombiniranja sa najnovijim tehnologijama. Banka smo koja njeguje direktnu komunikaciju sa korisnicima i posmatramo ih kao partnere, bilo da se radi o poslovnom ili sektoru fizičkih lica", objašnjava Amina Durmo Trlin, članica Uprave ProCredit Bank BH. "Takvim smo pristupom imali privilegiju da usluge i proizvode osmislimo i prilagodimo njihovim stvarnim potrebama, a ne našoj percepciji njih. Mi u ProCredit banci jesmo i uvijek ćemo biti banka bez redova čiji je zadatak da vam olakša svakodnevnicu", kaže Durmo Trlin.

Tako su se u portfoliju ProCredit Bank našle usluge koje zbilja štede vrijeme svojih klijenata, potičući ih da manje dragocjenih trenutaka utroše na birokratske obaveze i logistiku, a više njih "ulože" u ono što ih čini uistinu sretnim - porodicu, prijatelje, lična zadovoljstva. Bilo da se radi o upravljanju finansijama putem mobilne aplikacije, korištenja Zona 24/7 onda i onako kako klijentima odgovara, pa do slobode da svoj novac štedite i njime upravljate prema vlastitim potrebama, mogućnostima i nahođenju, ProCredit Bank, kao prva digitalna banka u BiH, nudi cijeli moderan spektar mehanizama osmišljenih da čuvaju vrijeme, povećaju komfor, ali i omoguće bolju kontrolu nad vlastitim finansijama. "Vaš novac je vaša stvar, a mi smo tu da vam olakšamo svakodnevnicu", poručuju iz banke.

U novoj reklamnoj kampanji ProCredit Bank BH, koja će danas (24.09.) doživjeti premijeru u televizijskim programima u Bosni i Hercegovini, kroz tri tople, svakodnevne slike sa kojima se svako od nas može vrlo lako poistovjetiti, ispričana je priča o vrijednostima koje želimo i, u konačnici, trebamo njegovati. Cijeli blok ovih spotova je, suštinski, mali vodič ne samo kroz korisnički komfor klijenata banke, nego i glasan podsjetnik da je vrijeme da uštedimo vrijeme i posvetimo ga onima koje volimo i onome što volimo.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Procredit Bank bankarske usluge

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting