Dugogodišnjim djelovanjem i ugledom TÜV postaje sinonim za kvalitetu

02.09.2014 16:00:19
Dugogodišnjim djelovanjem i ugledom TÜV postaje sinonim za kvalitetu

TÜV GS oznaka koju između ostalog možete naći na mikrovalnim pećnicama, računalima ili koturaljkama dokaz je da je TÜV sveprisutan brand i u kućanstvima i da se svatko rado pouzdaje u stručnost koju označavaju tri slova TÜV

Kako bi se spriječile eksplozije parnih kotlova, prije 140 godina u Njemačkoj je kao nezavisna organizacija osnovan nekadašnji DÜV. Razvojem tehnologije i uslijed sve većih zahtjeva tržišta DÜV je počeo preuzimati poslove tehničke inspekcije, nadzora, ispitivanja, tehničkih ekspertiza, a sredinom 30-tih godina mijenja ime u TÜV.

Dugogodišnjim djelovanjem, ugledom i tradicijom TÜV postaje sinonim za kvalitetu.

Usluge TÜV -a ne koriste samo velika poduzeća i postrojenja, nego i mala - TÜV GS oznaka koju između ostalog možete naći na mikrovalnim pećnicama, računalima ili koturaljkama dokaz je da je TÜV sveprisutan brand i u kućanstvima i da se svatko rado pouzdaje u stručnost koju označavaju tri slova "TÜV"- savjetovanje, procjena, ispitivanje, obuka, certificiranje.

TÜV NORD GROUP nastala je 2005. godine udruživanjem TÜV NORD e.V, RWTÜV e.V i TÜV Hannover/Sachsen -Anhalt e.V., nalazi se u vlasništvu SR Njemačke i njemačkog Udruženja za industriju.

Danas, TÜV NORD GROUP zapošljava više od 15.000 djelatnika, a sa svojim uredima prisutni su u preko 80 zemalja svijeta, tako da slobodno mogu reći da su klijentima na raspolaganju bilo gdje u svijetu gdje ih dovedu njihove poslovne aktivnosti.

TÜV NORD GROUP je akreditiran sa više od 120 nacionalnih i međunarodnih akreditacija, te posjeduje mrežu sa više od 1200 iskusnih stručnjaka. Sa godišnjom realizacijom od preko 1 milijardu EUR sasvim sigurno mogu reći da je TÜV NORD priznat kao jedna od vodećih svjetskih tvrtki u svom području djelovanja.

TÜV Croatia osnovan je 1997. godine od strane RWTÜV Essen, a udruživanjem u Njemačkoj prelazi u 100%-tno vlasništvo TÜV NORD GROUP.

TÜV Croatia d.o.o. svojim djelovanjem pokriva područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Kosova. Sjedište tvrtke nalazi se u Zagrebu, no i uredima u Slavonskom Brodu, Splitu, Sarajevu i Banja Luci nastoje pokriti što više područja, kako bi bili što bliži korisnicima svojih usluga, kao i što brži u realizaciji usluga.

U suradnji sa matičnom kućom TÜV NORD GROUP, TÜV Croatia nudi većinu usluga iz područja djelovanja TÜV NORD-a i to uglavnom s vlastitim stručnjacima sa svim ovlaštenjima TÜV-a. Naravno da je u svakom trenutku na raspolaganju kompletna infrastruktura TÜV NORD GRUPE tako da se u realizaciji zadržava visoka razina kvalitete usluga definirana na razini grupacije.

Kontinuirani porast broja zaposlenih, vrsta usluga koje nudi kao i realizacija, dokaz je da su brojne tvrtke prepoznale kvalitetu što je rezultiralo i priznanjem TÜV NORD GROUP kada je TÜV Croatia proglašena za najbolju kćerku firmu u 2007. godini.

Širokim spektrom svojih usluga, prepoznatljivošću na tržištu, posjedovanjem potrebnih akreditacija i ovlaštenja, stalnim prisustvom i radom na tržištu, izvedenim poslovima i novim ugovorima, izraženom komunikativnošću i kompetentnošću osoblja, stvorena je sigurna baza za unaprjeđenje poslovanja tvrtke TÜV Croatia i svih klijenata koji su to do sada prepoznali!

Nadamo se da ćemo i u budućnosti opravdati ugled i tradiciju TÜV NORD-a, te da će i na ovim prostorima još više tvrtki uvidjeti prednost uključenja u veliku porodicu tvrtki s prepoznatljivim znakom kvalitete - provjereno - certificiran od TÜV NORD-a. Naši zaposlenici, vanjski suradnici, vodeći auditori i tehnički inspektori, s ovlaštenjima TÜV NORD-a, stoje vam na raspolaganju, ističu iz TÜV Croatia.

Stručnost

TÜV NORD Group nudi preko 500 različitih vrsta usluga koje se iz godine u godinu proširuju. Akreditiran je sa više od 120 nacionalnih i internacionalnih akreditacija, te posjeduje internacionalnu mrežu sa više od 1200 iskusnih experata.

TÜV Croatia nudi većinu usluga iz područja djelovanja TÜV NORD-a i to uglavnom s vlastitim stručnjacima sa svim ovlaštenjima TÜV-a. Naravno da je u svakom trenutku na raspolaganju kompletna infrastruktura TÜV NORD Grupe tako da se u realizaciji zadržava visoka razina kvalitete usluga definirana na razini grupacije.

Osnovne djelatnosti su: Certifikacija sustava, tehnička inspekcija, certifikacija proizvoda i seminari.

Certifikati

Sve certifikate koje dobijete radeći s TÜV Croatia izdaje TÜV NORD. Certifikaciju provode domaći stručnjaci. Odgovornost za realizaciju postupka certifikacije nosi TÜV NORD organizacija, odnosno certifikati koje dobijete su potpuno jednaki kao da ste certifikaciju proveli direktno s TÜV organizacijom u Njemačkoj.

TÜV Croatia d.o.o. kao član TÜV NORD Grupe, a poštujući načela i postulate svoje matične kuće, ima i svoje posebnosti, te ih želimo objaviti. Kao certifikacijsko i inspekcijsko tijelo, želimo biti prepoznatljivi i prihvaćeni kao kulturan i dobar poslovni partner. Naš moto ''BOLJE. BLIŽE. VIŠE.'' želimo pretočiti u nove vrijednosti te tako doprinijeti stalnom poboljšanju sveobuhvatnih aktivnosti usmjerenih kako na naše klijente, tako i na naše zaposlenike i vanjske suradnike.

BOLJE biti bolji od konkurencije, a jamstvo su naši stručnjaci, iskustvo i znanje

BLIŽE biti bliže klijentima i inovacijama.

VIŠE više usluga je osnova našeg razvoja. Ne želimo samo biti nadzor nego i sudjelovati u razvoju, kako u malim, srednjim tako i u velikim organizacijama i projektima.

Na ovaj način najviše doprinosimo razvoju našeg okruženja, klijenata sa kojima surađujemo te potencijalnih klijenata, prema kojima imamo jedinstven i nediskriminirajući pristup, a na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana. Ova Politika kvalitete je usklađena s Politikom kvalitete TÜV NORD-a te je u skladu sa zahtjevima normi HRN EN ISO/IEC 17021:2011, HRN EN 45011:1998 i HRN EN ISO/IEC 17024:2003, HRN EN ISO/IEC 17020:2005

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo