Predstavljamo Prvi tim "Hifa Oil Student Competition 2019"

02.11.2019 09:45:39
Predstavljamo Prvi tim 'Hifa Oil Student Competition 2019'

Hifa Oil, vodeći distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, organizira ove godine svoj prvi Hifa Oil Student Competition 2019.

Hifa Oil, vodeći distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, organizira ove godine svoj prvi "Hifa Oil Student Competition 2019".

16. Novembra ove godine u okviru prvog "Hifa Oil Student Competition 2019" u sjedištu kompanije u Tešnju održat će se završne prezentacije radova četiri tima studenata sa četiri Ekonomska fakulteta, četiri javna bosanskohercegovačka Univerziteta iz Sarajeva, Mostara, Banja Luke i Zenice.

Timovi su počeli sa radom na rješavanju projektnog zadatka.

Vrijeme do tada, iskoristit ćemo za predstavljanje timova.

Ovaj put tu je tim Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici, na čelu sa doc.dr.sci. Dženanom Kulovićem, Prodekanom za naučno-istraživački rad i međunarodnu saradnju.

Studenti:

  1. Amra Dedić
  2. Amina Đerahović
  3. Faris Mešić
  4. Kasim Sadiković
  5. Muamer Duratbegović

"Znanje je osnovni preduvjet za uspjeh, a mladi su budućnost u koju svi zajedno moramo ulagati. Upravo s tom vizijom, a povodom Međunarodnog dana studenata koji se obilježava sredinom novembra, organiziramo naš "Hifa Oil Student Competition 2019". Želja nam je da ovo postane svojevrsna smotra znanja i takmičenje najboljih studenata i univerziteta u Bosni i Hercegovini. Posvećeni razvoju i napretku naše države i društva, nastojimo i na ovaj način dati priliku mladima da ovdje ostvare svoje snove", kazala je Sumeja Ahmetlić direktorica marketinga Hifa Oil Grupacije.

Cilj je da "Hifa Oil Student Competition" preraste u tradicionalno takmičenje koje bi se održavalo svake godine i koje bi okupljalo najbolje studente bosanskohercegovačkih univerziteta. U sljedećih mjesec dana javnosti će putem Hifa Oil komunikacijskih kanala i putem platforme agencije MCM - Fabrike dobrih vijesti, biti predstavljeni svi studenti, učesnici ovogodišnjeg takmičenja.

Najbolji studenti, osim što im je ukazana prilika za sticanje novog znanja, svoju satisfakciju će pronaći i u nagradama za najbolje radove. Svi timovi imat će priliku da njhove radove predstave na završnoj prezentaciji koja će se održati 16. novembra u Tešnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo