ProCredit Bank i Mastercard: Sto POSto tvoja stvar!

01.10.2020 11:53:03
ProCredit Bank i Mastercard: Sto POSto tvoja stvar!

ProCredit Bank BiH i kompanija Mastercard su polovinom mjeseca septembra inicirale veliku nagradnu igru za korisnike ProCredit Mastercard kartica® u BiH.

ProCredit Bank i Mastercard: Sto POSto tvoja stvar!

Nagradna igra aktivna od polovine septembra

ProCredit Bank BiH i kompanija Mastercard su polovinom mjeseca septembra inicirale veliku nagradnu igru za korisnike ProCredit Mastercard kartica® u Bosni i Hercegovini. Nagradna igra će trajati od 14.09. pa sve do 31.12.2020., a u njoj mogu učestvovati  i postojeći korisnici/e kartica i oni koji će u ovom periodu to tek postati.

Mehanizam i pravila nagradne igre su jednostavni i u skladu s preporukama. Naime, korištenje kartice za minimalno 20 beskontaktnih ili bilo kojih drugih negotovinskih vrsta kartičnih plaćanja u jednom mjesecu je kvalifikacijski prag za ulazak u odabir za jednu od nagrada. Iznos kartičnog plaćanja može biti bilo koji, od najmanjeg do najvećeg.

Nagradni fond je bogat i zanimljiv - električni romobili UrbanRide 61+, mobilni uređaji Samsung Galaxy A21S i bicikli Capriolo Diavolo 600 26"/18HT. Dobitnici se izvlače svakog mjeseca, počevši sa prvom dodjelom nagrada u oktobru u prostorijama ProCredit Bank, a završno sa izvlačenjem 31.12.

"Zapravo smo ovom nagradnom igrom spojili sigurno i ugodno", saopštili su iz ProCredit Bank. "Kartično plaćanje je i epidemiološki najsigurnije, a cilj nam je upravo potaknuti korisnike i korisnice da koriste ovaj vid plaćanja i u budućnosti", ističu.

Pored brzog i sigurnog beskontaktnog plaćanja, Mastercard kartica ProCredit Bank nudi i brojne druge mogućnosti, kao što su internet plaćanje uz korištenje najviših sigurnosnih standarda i podizanje gotovine na bankomatima u cijeloj zemlji bez naknada, a bez naknada i potpuno besplatna su i tri podizanja gotovine na bankomatu bilo koje banke u zemlji.

Također, ProCredit Bank već dugi niz godina njeguje i razvija digitalno bankarstvo, pa je paleta usluga koje vlasnici/e njihovih računa dobijaju u paketu široka i uključuje plaćanja mjesečnih računa bez provizije, osiguran je potpuno besplatan priliv novca iz inostranstva, a u Zonama 24/7 korisnici mogu brzo i jednostavno i bez naknade napraviti konverzije iz domaće u eursku valutu i obratno, kao i podignuti gotovinu u Eurima.

Za više detalja i pravila nagradne igre pogledajte ovdje, a informacije o otvaranju računa i bankarskim uslugama potražite na Facebook i Instagram stranicama ProCreditBank BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo