Uspješno održani Dani otvorenih vrata u novom AUTOline centru

15.03.2010. 09:08 / Izvor: eKapija.ba
Uspješno održani Dani otvorenih vrata u novom AUTOline centru

AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u Bosni i Hercegovini, je nakon svečanog otvaranja u srijedu, 10. marta, upriličio tri dana otvorenih vrata u novootvorenom prodajno-servisnom centru u Sarajevu.

U periodu od 11. do 13. marta, ljubitelji Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep i Dodge vozila su imali priliku testirati sedam Mercedes-Benz vozila. A, B, C, E i S-klasa te atraktivni terenci GLK i ML su bili na raspolaganju za testiranje svim ljubiteljima ovog premium brenda te ostalim zainteresovanim posjetiocima.

Od Chrysler, Jeep i Dodge vozila moguće je bilo testirati Chrysler 300C, Jeep Patriot, Jeep Cherokee i Dodge Nitro.

Svojim dolaskom više stotina posjetilaca uveličalo je početak rada novog AUTOline prodajno-servisnog centra, a zabilježeno je preko 120 uspješno obavljenih testnih vožnji. Veliko interesovanje izazvala je ekskluzivna S-klasa koju je testiralo preko 50 vozača. Također jedna od najomiljenijih Mercedes-Benz limuzina, nedavno izabrana za Poslovnu limuzinu godine, bila je nova E-klasa sa skoro 40 obavljenih testnih vožnji, navodi se u saopćenju.

U toku Dana otvorenih vrata, u prodajnom salonu bio je izložen jedan od najbržih automobila u svijetu, SLR McLaren u izvedbi 722, koji je plijenio posebnu pažnju svih posjetilaca.

AUTOline, od ponedjeljka, 15. marta, oficijelno počinje sa radom u novim prostorijama na adresi Safeta Zajke 175, Rajlovac-Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti