REDAH: Održan drugi sastanak odbora IKT sektora

16.11.2011. 10:00 / Izvor: eKapija.ba
REDAH: Održan drugi sastanak odbora IKT sektora

U okviru projekta "Konkurentni regionalni ekonomski razvitak Hercegovine – CREDO Hercegovina", koji provodi Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu (REDAH), a financira Švedska agencija za međunarodnu suradnju i razvitak – Sida, jučer je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, održan drugi sastanak odbora za IKT sektor.

Na ovom sastanku odbora izabrani su predsjednik i dopredsjednik. Točnije, članovi odbora su jednoglasno izabrali prof. Draženu Gašpar kao predsjednicu i Tomislava Marića kao dopredsjednika odbora IKT sektora.

Nadalje, na sastanku je lokalni ekspert članovima odbora predstavio alate za izradu GAP analize i analize lanca vrijednosti pomoću kojih će odbor izraziti probleme sektora. Pomoću izrađenih barometara i upitnika odbor i lokalni ekspert kreću u izradu ove dvije analize koje će pokazati probleme IKT sektora, kao jednog od najdinamičnijih sektora u Hercegovini, iz čega će proizići akcijski plan sa smjernicama za rješavanje pojedinih problema, saopćeno je iz REDAH-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti