Enver Sivac, direktor i vlasnik Eurotoner-a d.o.o. Zenica: Na sajmu ZEPS uvijek se dogovore neki poslovi

08.10.2009. 10:51 / Izvor: eKapija.ba
Enver Sivac, direktor i vlasnik Eurotoner-a d.o.o. Zenica: Na sajmu ZEPS uvijek se dogovore neki poslovi

Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu ZEPS 2009., svoje proizvode predstavila je i zenička kompanija Eurotoner d.o.o., koja se bavi proizvodnjom kompatibilnih tonera i ketridža. Ova kompanija je osnovana 01.07.2004. godine i trenutno broji 7 radnika.

U razgovoru za portal eKapija.ba, Enver Sivac, vlasnik ove kompanije je kazao da je, kao dokaz kvalitetnog i uspješnog poslovanja, Eurotoner-u dodijeljen certifikat ISO 9001:2000, kao i TIC (TUV) internacionalni certifikat. Također, članica su udruženja KKD-kupujmo domaće.

Pored osnovne djelatnosti, proizvodnje kompatibilnih tonera i ketridža, Eurotoner se također bavi i prodajom polovnih računara renomiranih svjetskih proizvođača, kao i prodajom dodatne računarske opreme.

U ponudi imaju i širok spektar novih i polovnih štampača (HP, Canon, Lexmark, Samsumg ...), te njihove dodatne opreme.

Firma Eurotoner d.o.o. Zenica redovno izlaže svoje proizvode na sajmovima. Na ZEPS-u su izlagali 2004., 2005. i 2006. godine. Nakon dvogodišnje pauze, štand sa natpisom Eurotoner se ponovo pojavio na sajmu ZEPS 2009.

Na pitanje da li su ispunjena očekivanja vezana za nastup na ovogodišnjem ZEPS-u, direktor i vlasnik Eurotoner-a kaže:

„Sajam je tek počeo tako da do kraja ima još vremena. Tu izlažemo svoje proizvode tako da i očekujemo neke uspjehe. U principu sve dobro prođe, uvijek se dogovore neki poslovi. Neki poslovi su već dogovoreni ali realizacija obično bude nakon sajma“, kaže Sivac za portal eKapija.ba te dodaje da su, što se tiče same organizacije sajma, veoma zadovoljni.

Kompanija Eurotoner je poslovni partneri sajma ZEPS 2009.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti