Interex otvorio svoj 25. prodajni objekat u BiH: Prijedor dobio svoje "Najjeftinije mjesto u gradu"

11.02.2009. 09:48 / Izvor: eKapija.ba
Interex otvorio svoj 25. prodajni objekat u BiH: Prijedor dobio svoje 'Najjeftinije mjesto u gradu'

Shodno širenju svog poslovanja i želji da zadrži lidersku poziciju među maloprodajnim lancima u Bosni i Hercegovini, Interex je 10. februara/veljače u Prijedoru otvorio svoj 25. prodajni objekat. Objekat Interex-a nalazi se u sklopu poslovnog prostora hotela "Prijedor". Ukupna površina objekta je 2.800 m2, od čega 2.000 m2 čini prodajni prostor. U novootvorenoj trgovini u Prijedoru nalaze se, između ostalog, pekara, delikates, mesnica, te prodavnica tekstila Azel France. Objekat u Prijedoru zapošljava 35 radnika.

Unutrašnjost objekta jako je atraktivna u komercijalnom pogledu i u potpunosti je primjenjen novi MAG3 koncept uređenja, sa novim arhitektonskim rješenjima, novom signalizacijom unutar objekta a izmjenjen je i pristup samom objektu. Novi Interex-ov objekat u Prijedoru lociran je u neposrednoj blizini gradske jezgre, te pruža našim kupcima jedinstven ugođaj kupovine sa približno 15.000 artikala, od čega je preko 60 % proizvoda od domaćih proizvođača sa posebnim akcentom na lokalnim dobavljačima. Sve ovo obećava svim našim klijentima potpuno zadovoljstvo.

Naravno, i pored širokog asortimana proizvoda, Interex i dalje s ponosom nosi krilaticu "Najjeftinije mjesto u gradu", tako da smo spremni potpuno i pravovremeno odgovoriti svim zahtjevima. Ovome u prilog najbolje govori činjenica da su desetine građana Prijedora i prije otvaranja u 08:00 sati već strpljivo čekali da uđu u svoje "Najjeftinije mjesto u gradu", navodi se u saopćenju.

Posebnu zahvalnost na susretljivosti Interex izražava načelniku opštine Marku Paviću, kao i investitoru Marku Stjepanoviću, te svim radnicima koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli da ovaj objekat profunkcionira.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti