Otvorena Agencija Nove banke u Prijedoru

18.04.2008. 11:22 / Izvor: eKapija.ba
Otvorena Agencija Nove banke u Prijedoru

Radi što bolje pokrivenosti tržišta i kvalitetnijeg pristupa korisnicima bankarskih usluga, Nova banka je, 16.04.2008, otvorila novu poslovnu lokaciju u Prijedoru. Novootvorena agencija posluje pod nazivom Agencija Tropik Prijedor, saopćeno je iz Nove banke.

Agencija Tropik Prijedor, kao četvrta agencija u okviru Filijale Banjaluka, se nalazi u naselju Pljohare bb, u Hipermarketu Tropic Prijedor i radi na prostoru od osam kvadratnih metara.

Da bi se što bolje odgovorilo potrebama klijenata, u Agenciji Tropik Prijedor radno vrijeme je od 9 do 20 časova radnim danima i subotom, a nedjeljom od 9 do 16 časova.

U Agenciji Tropik se, u skladu sa poslovnom politikom Banke, putem direktnog kontakta sa korisnicima usluga, vrše najkvalitetnije i najefikasnije usluge i informisanje o proizvodima iz unutrašnjeg platnog prometa, inostranog platnog prometa, štednje i depozita, platnih kartica, kao i informisanje o proizvodima iz grupe kredita.

Agencija Tropik Prijedor je deveta poslovnica Filijale Banja Luka.

Inače, u Filijali Banjaluka posluju Agencija Novi Grad, Agencija Poštanska štedionica, Agencija Tropik Centar, Ekspozitura Prijedor, Ekspozitura Gradiška, Ekspozitura Prnjavor, Ekspozitura Laktaši, Izdvojeni šalter Prnjavor (Tropik) i Izdvojeni šalter Banjaluka (Elektrodistribucija).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti