Dr. Isak Adizes, stručnjak u oblasti unapređenja i poboljšanja poslovanja preduzeća u posjeti OBI marketu u Sarajevu

08.10.2009. 12:18 / Izvor: eKapija.ba
Dr. Isak Adizes, stručnjak u oblasti unapređenja i poboljšanja poslovanja preduzeća u posjeti OBI marketu u Sarajevu

Dr. Isak Adizes, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka u oblasti unapređenja i poboljšanja poslovanja preduzeća, je u sklopu svoje posjete Sarajevu, posjetio i OBI market. Tema razgovora sa vlasnicima i upravom OBI marketa su nezaobilazne promjene kako u uređenju društva, tako i u organizaciji svake kompanije, saopćeno je iz ove kompanije za eKapija.ba.

Dr. Isak Adizes je osnivač i generalni direktor Adižesovog Instituta (Adizes Institute) u Santa Barbari, Kalifornija, koji se bavi sprovođenjem organizacionih promjena bez destruktivnih sukoba koji su svojstveni u gotovo svim procesima kad se promjene dešavaju. U posljednjih 35 godina dr. Isak Adižes je radio sa nekim od najvećih organizacija u svijetu i bio savjetnik mnogim predsjednicima država. Metodologija koja nosi njegovo ime pomogla je organizacijama iz različitih zemalja da postignu rezultate koji im pomažu da zauzmu vodeću poziciju u različitim industrijskim granama.

Cijeneći svjetsku priznatost "Adizes metodologiji", kompanija LUK, vlasnik OBI franšize, te moderni centar za gasnu opremu, vodovod, grijanje, klimatizaciju i suhu gradnju, ostvaruje već dugogodišnju uspješnu saradnju sa Adizes Institutom i time unapređuje vlastiti razvoj i poslovanje.

Kako se navodi u saopćenju, zahvaljujući podršci Adizes Instituta, ali i viziji menadžmenta, te predanosti svih uposlenika, kompanija LUK je identificirana kao jedan od lidera na tržištu, a sa ponosom predstavlja i Bagno salon ekskluzivne keramike i sanitarija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti