Mercedes-Benz STARline u novom salonu i sa novim servisnim centrom

04.03.2020. 09:42 / Izvor: Akta.ba
Mercedes-Benz STARline u novom salonu i sa novim servisnim centrom

Usluge prodaje i servisiranja putničkih Mercedes-Benz vozila sada se obavljaju u novom, moderno opremljenom salonu na adresi Osik br. 4 u Blažuju, općina Ilidža.

Za sve ljubitelje vrhunskih automobila sa trokrakom zvijezdom stižu sjajne vijesti! Od 1. februara ove godine Mercedes-Benz STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u Bosni i Hercegovini, otvorio je svoja vrata na još jednoj adresi kako bi bio još dostupniji svim klijentima i pružio im ugodnije iskustvo poslovanja sa jednim od najvrednijih svjetskih brendova.

Usluge prodaje i servisiranja putničkih Mercedes-Benz vozila sada se obavljaju u novom, moderno opremljenom salonu na adresi Osik br. 4 u Blažuju, općina Ilidža.

Novi, reprezentativniji salon na brzoj cesti Ilidža-Blažuj donosi niz unapređenja, a iz STARlinea podsjećaju da su upravo oni prva kompanija u regionu koja je implementirala MAR2020 standarde grupacije Daimler AG.

Dvije lokacije za veće zadovoljstvo klijenata

U budućnosti će STARline raditi na dvije lokacije - trenutnoj lokaciji u Vogošći (Muje Šejte br. 7), gdje će se prodaja i servis bazirati na komercijalni program koji uključuje kamionski, autobusni program i program lakih dostavnih vozila, te na novoj lokaciji u Blažuju (Osik br. 4), gdje će fokus biti na putničkim vozilima. Ceremonija svečanog otvorenja novog salona planirana je na proljeće.

"Naš cilj je zadovoljstvo naših klijenata kroz pružanje usluge kakvu i zaslužuju jer koriste premium brend. Novi prodajno-servisni centar će našim klijentima obezbijediti nešto novo, nešto što zaista i jeste Mercedes-Benz", izjavio je Adis Kepeš, direktor kompanije STARline, dodajući da će povećani servisni kapaciteti i brža usluga u segmentu održavanja i popravki vozila doprinijeti još većem zadovoljstvu klijenata.

STARline nudi cjelovitu prodajno-servisnu uslugu za putnički, transporterski, kamionski i autobuski program Mercedes-Benz vozila, a na tržištu je prepoznat i kao kompanija koja zapošljava kvalitetne i provjerene kadrove iz autoindustrije, te je orijentisan na stalnu edukaciju i usavršavanje zaposlenih.

Prošireni prodajni tim i brojne pogodnosti

Tim STARlinea čine iskusni profesionalci iz autoindustrije, koji su spremni odgovoriti na izazove lokalnog tržišta, ali i prilagoditi se tehnološkim promjenama u ovoj industriji.

Aldina Hadžić, izvršna direktorica kompanije STARline, ističe da će klijente u novim prostorijama dočekati i prošireni prodajni tim, te sasvim novi sistem pristupa klijentima.

"Prodajni sektor STARline tima u novom izložbenom salonu putničkih Mercedes-Benz vozila je na usluzi svojim klijentima za prezentaciju najnovijih modela ovog brenda, testne vožnje, zamjenu 'staro za novo', kao i posebnu ponudu rabljenih vozila uz posebne pogodnosti finansiranja i aktuelnih akcija koje smo pripremili za vas", izjavila je Hadžić.

Za kraj, iz STARline tima ističu da je tajna uspjeha njihovog tima jednostavna i krije se u timskom, predanom i kvalitetnom radu, te u ispunjenju visokih standarda u prodaji i postprodaji koji su u skladu sa brendom Mercedes-Benz. Poručuju da su vam na usluzi za puno ugodnih kilometara u vašem Mercedes-Benz vozilu.

Aktuelnu akcijsku ponudu potražite na www.starline.bai informišite se o svim drugim opcijama, uključujući i brze i kvalitetne usluge servisa.

Za sve informacije možete se javiti putem e-maila: info@starline.ba ili na broj telefona: +387 33 475 570.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti