Nastavak finansijske podrške održavanju sportskih sadržaja u KSC Skenderija

12.10.2020. 13:47 / Izvor: Akta.ba
Nastavak finansijske podrške održavanju sportskih sadržaja u KSC Skenderija

Općina Centar nastojati i u budućnosti pružati podršku i pomoć koliko god to budu omogućavala finansijska sredstva.

U Općini Centar  je upriličeno potpisivanje ugovora o dodjeli finansijskih sredstava koje ova lokalna zajednica izdvaja za potrebe programskih projekata od značaja za Općinu, a koji se realizuju u prostorijama Kulturno-sportskog centra Skenderija.

U ime Općine Centar ugovor je potpisao načelnik Nedžad Ajnadžić, naglasivši da će Općina Centar nastojati i u budućnosti pružati podršku i pomoć koliko god to budu omogućavala finansijska sredstva.

"Nadam se da će vam sredstva koja ste dobili od Općine Centar biti od koristi. Želim vam puno uspjeha u radu, a sigurna sam da će Općina, u skladu sa finansijskim mogućnostima i u budućnosti nastaviti davati svoj doprinos razvoju i promociji kulture i sporta u našoj zemlji. Nama je jako bitno podržati projekte u Skenderiji, jer smo svjedoci dobrog pravca u ponovnom razvoju ovog centra, a koje poduzima uprava preduzeća zajedno sa direktorom", objasnio je načelnik Ajnadžić.

U ime Kantonalnog javnog preduzeća Skenderija, preduzeća koje je zaduženo za upravljanjem KSC Skenderija, ugovor je potpisao direktor Amer Kapo, koji je ovom prilikom zahvalio načelniku Ajnadžiću i Općinskom vijeću Centar na finansijskoj podršci.

Potpisivanju ugovora u ime Općine Centar prisustvovali su i šef Kabineta Fahrudin Kurtović i pomoćnica načelnika za boračko-invalidsku, socijalnu zaštitu i društvene djelatnosti Jasmina Fazlić, saopćeno je iz Općine Centar. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti