STARline Mercedes-Benz premijerno predstavio novu S-Klasu

21.01.2021. 10:50 / Izvor: Akta.ba
STARline Mercedes-Benz premijerno predstavio novu S-Klasu
OTVORI GALERIJU

Iz STARline-a pozivaju sve zainteresirane kupce da ih posjete na adresi Osik 4, kako bi se upoznali sa fascinacijom Mercedes-Benz-a, S –Klasom.

Nova S-Klasa sa bogatom opremom i inovacijama koje pružaju jedinstveno iskustvo  predstavljena je 19. i  20. Janura 2021. godine, u prodajnom salonu STARline, za ograničeni broj kupaca, prilagođavajući se nastalim prilikama i poštujući sve propisane epidemiološke mjere.

Posjetioci su imali priliku da prisustvuju prezentaciji vozila gdje su upoznati sa svim inovacijama koje donosi Nova S-Klasa u odnosu na prethodni model.  Za potpuni doživljaj vozila, posjetiocima je omogućeno i testiranje vozila u grupama ne više od dva posjetioca.

"S-Klasa je fascinacija brenda Mercedes-Benz, najbolje što srebrna zvijezda može da pruži, a predstavljanje nove je događaj koji se prepričava i pamti. S-Klasa je automobil za osobe koje cijene posvećenost besprijekornom kvalitetu iznad svega. Iskreno, žao nam je što S-Klasa nije doživjela premijeru kakvu zaslužuje, jer sve aktivnosti su bile podređene trenutnoj situaciji sa COVID-om. Ali, moram naglasiti da smo se zaista potrudili da uz poštivanje svih epidemioloških mjera napravimo prezentaciju kakvu zaslužuje ovakav automobil,  ali i naši klijenti. Prezentacija vozila je  održana u grupama do maximalno 4 osobe, dok je za vrijeme testnih vožnji u vozilu boravilo ne više od dva klijenta. Sa ovim pristupom rada imali smo više vremena da se posvetimo klijentima, jer oni to zaista zaslužuju. Prve impresije klijenata su više nego odlične, jer kako i ne bi bile kada se radi o ovakvom automobilu", istako je Adis Kepeš direktor STARline-a.

Iz STARline-a pozivaju sve zainteresirane kupce da ih posjete na adresi Osik 4, kako bi se upoznali sa fascinacijom Mercedes-Benz-a, S –Klasom.

Zbog trenutne situacije uzrokovane pandemijom COVID, akcenat je stavljen na individualnu prezentaciju vozila, jedan na jedan ( prodajni savjetnik-kupac), kako bi se ispoštovale sve epidemološke mjere i sačuvalo zdravlje kupaca i osoblja STARline-a.  

Nova S-Klasa na bosanskohercegovačkom tržištu dostupna je već od 199.336,26 KM do registracije za model S 350 d.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti