Počela je prva ORBIZ konferencija

15.12.2022. 11:09 / Izvor: Akta.ba
ORBIZ

Prva ORBIZ konferencija počela je danas u CineStar Cinemas BiH (Bingo City Center Sarajevo).

Prva ORBIZ konferencija počela je danas u CineStar Cinemas BiH (Bingo City Center Sarajevo). Konferenciju su otvorile Erna Šošević  i Senita Slipac predstavnice kompanija Bizbook d.o.o. i OREA Bazaar d.o.o..

Ova konferencija rezultat je saradnje dvije poduzetnice koje podržavaju razvoj malih i srednjih preduzeća.

"Ponosna sam što smo Senita i ja kreirale ORBIZ konferenciju uz podršku Fondacije 787. Duboko sam uvjerena da će ovo biti alternativa kojom ćemo osnaživati jedni druge", kazala je Erna Šošević.

Erna

Erna Šošević

Senita Slipac je istakla da se nada da će posjetitelji konferencije dobiti nova znanja i spoznaje.

"Nadam se da ćemo svi otići odavde sa osjećajem novih spoznaja i proširenim networkom. Vidimo se na sljedećoj konferenciji", poručila je vlasnica OREA Bazaara.

Senita

Senita Slipac

Organizaciju konferencije je podržala Fondacija 787.

"Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da vam poželim dobrodošlicu. Kada su nas Erna i Senita kontaktirale da zajedno organizujemo nešto što će donijeti vrijednost našim korisnicima rado smo se odazvali. Smatrala sam da je to idealna prilika da čujemo neke korisne stvari i međusobno se povežemo. Želim vam svima produktivan dan", kazala je Dajana Džindo iz Fondacije 787.

dajana

Tokom konferencije planirani su paneli u kojima će govoriti poduzetnici iz različitih oblasti. Bit će pedstavljene nove uspješne i inspirativne bh. biznis priče, a učesnici će dobiti savjete stručnjaka iz oblasti logistike, finansija, razvoja poslovanja, online prodaje i marketinga.

E.O.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti