POSLOVNI ISKORAK

Alphabet Group otvara kancelariju u Sarajevu

20.03.2023. 14:02 / Izvor: Akta.ba
Alphabet Group

Alphabet Group, jedna od najbrže rastućih kompanija za razvoj ljudskih potencijala u Bosni i Hercegovini otvara kancelariju u Sarajevu.

Alphabet Group, jedna od najbrže rastućih kompanija za razvoj ljudskih potencijala u Bosni i Hercegovini otvara kancelariju u Sarajevu. Događaj povodom otvorenja će se održati 21. marta 2023. godine u prostoru Ters House coworking u ulici Kolodvorska 9 u Sarajevu sa početkom u 17.30h. 

Počeli su prije šest godina u Banjaluci, sa željom da partnerskim pristupom prenesu najbolje prakse brojnim kompanijama širom Bosne i Hercegovine, kako u korporativnom, tako i u sektoru MSP-a. Svojim iskustvom i strašću, podržavaju klijente u pronalasku onih "pravih" kandidata, te kroz pažljivo prilagođene treninge pomažu partnerima u realizaciji postavljenih ciljeva. 

Sada je došlo vrijeme za poslovni iskorak – otvaranje kancelarije u Sarajevu i širenje na tržište cijele Bosne i Hercegovine.

Kancelariju u Sarajevu će voditi Alisa Lingo – menadžer sa dugogodišnjim iskustvom rada u korporativnom i MSP sektoru, certifikovani couch te osoba čija se strast ka razvoju ljudskih potencijalasavršeno uklapa sa misijom i vrijednostima kompanije Alphabet Group. 

Povodom otvorenja kancelarije u Sarajevu biće upriličena zabava, gosti će imati priliku uživati u kulinarskim specijalitetima i raznovrsnom izboru pića, a biće obezbijeđen i muzički program. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti