Pino Nature Hotelu - Prvi Šumar stiže još jedna svjetska nagrada

19.01.2018. 14:05 / Izvor: Akta.ba
Pino Nature Hotelu - Prvi Šumar stiže još jedna svjetska nagrada

Dobra vijest stigla je na adresu Pino Nature Hotel - Prvi Šumar koji je odabran da primi BID Quality nagradu u zlatnoj kategoriji.

Velika je vijest najaviti da je Pino Nature Hotel nominiran za prestižnu svjetsku nagradu “BID Quality Award” u zlatnoj kategoriji gdje će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na jednoj od najznačajnijih svjetskih konvencija “Internacionalnal BID Quality” koja će se održati u Frankfurtu, (Njemačka), 17. i 18. marta ove godine.

Niti jedna zemlja iz naše regije do sada nije kandidovana za ovu značajnu nagradu za koju će se Pino Nature Hotel i Bosna i Hercegovina takmičiti među najjačim svjetskim kompanijama iz Australije, Kine, Indije, Amerike, Argentine, Rusije, Austrije, Francuske, Saudijske Arabije, UAE, Njemačke, Grčke, Egipta i drugih svjetskih sila. Više informacija na www.bid-europe.com

Pino Nature Hotel je nominiran nakon istraživanja i analize od strane svjetskih znalaca kao što su: “Lovci na kvalitet”, svjetski poduzetnici i eksperti iz oblasti kvalitete, koji su prepoznali uticaj Pino Nature Hotela u oblasti lideršipa, kvalitete, inovacija i izvrsnosti.

Direktorica hotela Aida Terzić je izjavila da iako je Pino Nature za samo dvije godine svoga rada osvojio ili bio nominiran za mnoge svjetski poznate nagrade iz oblasti arhitekture i dizajna poput A Design Award, EHDA 2017, Meies Van Der Rohe Award i mnoge druge, ovo je prvo priznanje iz oblasti kvalitete na svjetskom nivou zbog čega su u ovoj kompanij iznimno ponosni.

"Kada sam prije tačno 5 godina završavala svoj magistarski rad upravo na temu “Kvalitet usluga i satisfakcija potrošača u turizmu” nisam ni sanjala da će samo nekoliko godina kasnije kvalitet kompanije koju vodim biti prepoznat na ovako značajnoj svjetskoj konvenciji. Odbor za odabir IAE temelji svoje odluke na kriterijima QC100 modela cjelovitog upravljanja kvalitetom. Ovaj model, u kombinaciji sa tehnologijom BID Quality Mix, ojačat će naš položaj vodstva i pomoći će poboljšanju rasta i vidljivosti naše kompanije", rekla je Aida Terzić.

Hotel je nedavno proslavio svoju drugu godišnjicu uspješnog poslovanja, a svojim posjetiocima pruža jedinstveni stil života, bosansku originalanost, toplinu, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacija...

Inače, za dizajn interijera objekta koji mami svojom orginalnošću se pobrinuo renomirani bh. arhitekta Amir Zec.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti