Iza kompanije ZK-Office najuspješnija godina do sada

28.02.2018. 11:21 / Izvor: Akta.ba
Iza kompanije ZK-Office najuspješnija godina do sada

Posebno ističu zadovoljne kupce koji su navikli na njihov odgovoran i pouzdan rad.

Mostarska kompanija ZK-Office imala je najuspješniju godinu do sada kada je u pitanju sumiranje poslovnih rezultata i uspjeha ostvarenih tokom poslovanja u 2017. godini. Posebno ističu zadovoljne kupce koji su navikli na njihov odgovoran i pouzdan rad.

"Obično preporukom dolazimo do kupaca, a svakako nam je fokus zadržati postojeće kupce i dizati nivo usluga", kazao je za Akta.ba Bruno Dankić, direktor ZK-Office.

Posluju na području BiH, a specijalizirani su za prodaju potrošnog materijala, održavanje i popravak fotokopirnih aparata (analognih i digitanlih), uredskih uređaja (faxeva, printera, kalkulatora).

U njihovoj ponudi možete pronaći: fotokopirne uređaje, telefax uređaje, pisaće, multifunkcijske uređaje, digitalne fotoaparate i kamere, skenere, kalkulatore, projektore, kao i različite medije za ispis , kompjuterske konfiguracije i dodatnu opremu i periferiju, smartphone i tablet uređaje. Također su autorizirani za Canon Premier partner 2015, te Lenovo BUSINESS partner, kao i Microsoft Gold partner.

ZK-Office osigurava tehničku podrška svojim kupcima, te nudi i lager potrebnih rezervnih dijelova i potrošnog materijala.

M.R.R.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti