BiHAMK korisnim članskim paketima krenuo u novu kampanju: Do kraja godine 30.000 članova

18.06.2012. 09:54 / Izvor: Oslobođenje
BiHAMK korisnim članskim paketima krenuo u novu kampanju: Do kraja godine 30.000 članova

Bosanskohercegovački automoto klub (BiHAMK) bh. građanima odnedavno nudi sistem članskih paketa pod nazivima Start, Classic, Plus i Family, rekao je za Oslobođenje Zlatan Velić, rukovodilac Službe za članstvo BiHAMK-a.

"Odjek na našu novu kampanju je vrlo dobar, što je rezultiralo time da imamo više od 200 novih članova dnevno. Prilično smo zadovoljni i ponosni našim BiHAMK bonus programom koji za sve BiHAMK-ove članove uključuje popuste na razne proizvode i usluge u zemlji i inostranstvu. Tako naši članovi mogu ostvariti popuste na benzinskim pumpama Hifa Oil, u pojedinim servisima, a popustima smo pokrili gotovo sve radnje u BBI centru... Takođe, posebnu pažnju smo posvetili pristupačnosti BiHAMK-a građanima, pa se tako građani mogu učlaniti u BiHAMK na više od 600 lokacija. Riječ je o svim poslovnicama BH Pošte, Hrvatskih pošta, kompletnom sistemu UNITRADE, Hifa Oilu i u svim našim klubovima", kaže Velić.

BiHAMK u ovom momentu ima skoro 29.000 aktivnih članova, a ova godina bi trebalo da bude završena sa više od 30.000 članova. Korisnici Start paketa (29,25 KM godišnja članarina) imaju pravo na osnovnu uslugu u BiH i u susjednim zemljama. Classic paket (35,10 KM godišnja članarina) pruža veći obim usluga poput, primjerice, pomoći na cesti u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, prevoz havarisanog vozila ili sniženu cijenu usluga u servisima BiHAMK-a. Plus paket (70,20 KM godišnja članarina) omogućava pomoć u cijeloj Evropi i uz brojne druge pogodnosti. Family paket (sedam KM godišnja članarina) je kreiran za članove porodice postojećeg člana kako bi jedna porodica mogla da dijeli članska prava već učlanjenog korisnika jednog od paketa.

"Prošle godine smo samo u BiH imali više od 46.000 intervencija. Ako neko nije član BiHAMK-a, a pokvari mu se vozilo bilo gdje u svijetu, platiće komercijalnu cijenu usluge. Prevoz vozila u gradu košta 53 KM, a najskuplje godišnje članstvo u BiHAMK-u 70 KM. Ako se ide na duži put i desi se saobraćajna nezgoda, primjerice u Hrvatskoj, prevoz vozila iz Zagreba za Sarajevo košta više od 2.000 KM. Za članove BiHAMK-a prevoz havarisanog vozila je potpuno besplatan", pojasnio nam je Velić, te dodao da svake godine 80 posto ukupno učlanjenih produžava članstvo, što znači da ljudi cijene BiHAMK-ovu profesionalnost.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti