eKapija proslavlja 1.000 - ti broj dnevnog ekonomskog biltena

01.08.2008. 12:36 / Izvor: eKapija.ba
eKapija proslavlja 1.000 - ti broj dnevnog ekonomskog biltena

Dragi čitaoci, eKapija danas proslavlja mali jubilej - pred vama je 1.000-ti broj našeg dnevnog biltena i mi želimo da to proslavimo sa Vama.

Za nepune četiri godine, uspjeli smo da osvojimo brojnu čitalačku publiku, tako da naš bilten stiže na više od 15.000 adresa. Relevantnim i interesantnim informacijama iz sfere ekonomije, brojnim vijestima, izvještajima, tenderima i događajima internet portal (www.eKapija.ba) dostigao je prosječnu dnevnu čitanost od oko 40.000, što nas svrstava među najposjećenijim sajtovima u Bosni i Hercegovini. Imajući u vidu da smo mi specijalizovan pretplatnički servis koji nije otvoren za javnost ova brojka zvuči impozantno.

Tokom proteklog perioda imali smo puno uspjeha. eKapija veoma uspješno egzistira i u Srbiji (www.eKapija.com ), a također radimo i na sličnim projektima u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.

U dosadašnjem radu razvili smo izuzetno blisku saradnju sa brojnim organizacijama i medijima u zemlji i inostranstvu. Ostvarili smo uspješnu saradnju sa velikim brojem medijskih kuća i stručnih časopisa organima lokalne samouprave, regionalnim privrednim komorama, prestavništvima stranih kompanija, banaka, ambasada, Sarajevskom i Banjalučkom berzom, brokersko - dilerskim kućama, investicionim fondovima itd.

Ali, ovo je tek početak, pred nama je puno ideja koje želimo da realizujemo i kojima ćemo vas, sigurni smo, prijatno iznenađivati u bliskoj budućnosti. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i nadamo se da ćete i dalje biti uz nas jer nama je cilj da doprinesemo da i Vi u Vašem biznisu budete uspješni, a eKapija da ostane DNEVNA NAVIKA USPJEŠNIH!

Srdačno,

Vaš eKapija tim

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti