FOR FIVE dma - najbolje prakse iz oblasti digitalnog marketinga

06.05.2019. 08:17 / Izvor: Akta.ba
FOR FIVE dma - najbolje prakse iz oblasti digitalnog marketinga

Za potrebe svojih partnera, a na principu sve na jednom mjestu - one stop shop, nude i dodatne usluge razvoja web platformi i stranica, programiranja, kreativnog rada, dizajna, produkcije i dr.

FOR FIVE dma agencija za digitalni marketing je mlada kompanija osnovana početkom 2017. godine.

Sa iskustvom rada u raznim oblastima, kao i marketing industriji (medijima i medijskim agencijama) odlučila je preuzeti rizik u stvarnom svijetu te pokrenuti vlastiti biznis.

"Sa stečenim znanjem i iskustvom pokrenuli smo našu priču koja je orijentisana i fokusirana na naše partnere. Kao dio usluga koje nudimo, a čine nas prepoznatljivim na tržištu, jesu usluge Google oglašavanja, oglašavanja putem programmatic sistema gdje smo trenutno jedna od rijetkih agencija u BiH koja samostalno realizira online kampanje kroz ovaj napredni sistem oglašavanja. Zatim, tu su još i usluge vođenja profila na društvenim mrežama – Social community management, usluge plaćenog oglašavanja na društvenim mrežama - Paid Social, ali i usluge savjetodavnog karaktera kao što su izrade strategija, praćenje, optimizacije i drugo iz oblasti marketinga", kazala je Merima Tičić, vlasnica i direktorica agencije za naš portal.

Za potrebe svojih partnera, a na principu sve na jednom mjestu (eng. one stop shop), nude i dodatne usluge razvoja web platformi i stranica, programiranja, kreativnog rada, dizajna, produkcije i dr.

"Ono što bismo izdvojili u našem radu je maksimalna posvećenost i transparentnost, i to je najvažniji razlog zašto ne želimo našu "malu" agenciju pretvoriti u "veliku" mašinu. Mi smo mali tim koji savršeno funkcioniše i ponosni smo na simbiozu sa našim partnerima", kazala je Merima.

Kao jednu od najinteresantnijih kampanja koju su realizirali, izdvajaju trenutno aktivnu saradnju automobilskog brenda SEAT i domaćeg rap izvođača Frenkieja.

"Ova saradnja je još uvijek u svojim počecima i raduju nas projekti koji će proizaći iz nje. Pratite nas i saznajte više. Naravno, to je samo jedan od posljednjih primjera dobre prakse. Uvijek nastojimo na našem tržištu iznaći kvalitetna rješenja i ponuditi ih našim partnerima", govori Merima.

Merima kaže da su uvijek otvoreni i stoje na raspolaganju za nove projekte, ideje ili samo opušten razgovor https://forfive.ba/kontakt/ .

"Naši partneri su, kako manji privatni obrti i startupi, tako i velike kompanije koje djeluju na tržištu BiH, ali i globalno. Za startupe nudimo i posebne pogodnosti jer nam je poznato kako je svaki početak težak pa ga ne želimo nikome dodatno otežavati. U našem portfoliju partnera do sada brojimo nešto više od 25, i brojimo i dalje", kaže Merima.

Digitalni svijet se mijenja iz dana u dan i jednostavno ste primorani da se svakodnevno educirate, pojašnjava Merima, a kao eksperti u svom poslovanju imamo i određenu obavezu prema našim partnerima, ali i nama samima da u svakodnevnom radu primjenjujemo nova znanja i najbolje prakse.

"Našim partnerima, kako sadašnjim tako i onim potencijalnim, nudimo nova rješenja za online oglašavanje, ali i integraciju cjelokupnog sistema za praćenje i valorizaciju uspješnosti realizacije online kampanja. Saznajte više o našom timu: https://forfive.ba/tim/", kaže Merima.

Kako Merima navodi, FOR FIVE dma i dalje planira nastaviti dosadašnji razvojni put, ulagati u edukaciju i ozbiljnije zakoračiti na tržišta van BiH te partnerima i dalje nuditi samo najbolje iz prakse uz posvećen rad.

I.M.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti