GS-Tvornica mašina već 14 godina uspješno posluje

27.04.2018. 09:09 / Izvor: Akta.ba
GS-Tvornica mašina već 14 godina uspješno posluje

Konstantno investiraju u tehnologiju čime dobivaju na konkurentnosti, zapošljavaju, grade te proširuju svoj proizvodni prostor.

Tokom održavanja programa prvog dana 9. Sarajevo Business Foruma u zgradi Parlamenta BiH održana je i ceremonija dodjele "Sarajevo Business Bridge Awards" .

Nagradu za poduzetnika godine/ Entrepreneur of the Year preuzela je Snježana Kopruner, direktorica GS machinery factory.

GS-Tvornica mašina 14 godina uspješno posluje proizvodnjom dijelova za mašine za renomirane proizvođače uglavnom na tržištu Njemačke i Austrije.

"Put do uspjeha zaista nije bio nimalo lak. U državi kakva je BiH gdje mnoge stvari ne funkcionišu onako kako bi trebalo, nije jednostavno postizati zadane ciljeve. A cilj je preduslov za svaki uspjeh. Naši ciljevi su uvijek bili  jasni, realni, mjerljivi i vremenski određeni. Zbog toga očekujemo rast i u narednim godinama", kazali su iz GS-tvornice mašina d.o.o. Travnik.

Ističu još i da bez dobrog tima nema dobrih rezultata, te da uz podršku i predan rad svih zaposlenika iz godine u godinu su postajali bolji.

"Kroz razne projekte koje provodimo u našoj firmi stvorili smo pozitivno radno okruženje u kom radnici rado dolaze na posao, gdje daju sve od sebe da bi odradili svoje zadatke, ali gdje su isto tako valjano nagrađeni za svoj posao, ne samo u materijalnom smislu, nego i da se cijeni ono što rade, te da im se daje prilika za napredak i učenje", dodali su iz GS-tvornice mašina d.o.o. Travnik.

Konstantno investiraju u tehnologiju čime dobivaju na konkurentnosti, zapošljavaju, grade te proširuju svoj proizvodni prostor.

"Drago nam je da je i ovaj put naš rad vrijednovan na pravi način i sretni smo što se naš radi prati, što smo jedna lijepa priča u društvu koje, po navici najčešće grmi u negativnostima", poručili su.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti