Otvorena druga poslovnica Balkan Investment Banke u Sarajevu

29.07.2008. 14:37 / Izvor: eKapija.ba

Balkan Investment Banka je danas svečano otvorila svoju drugu poslovnicu u Sarajevu čime su istakli da svojim klijentime žele biti pri ruci i pružati im što kvalitetnije usulge. Svečanu vrpcu presjekli su generalni direktor Balkan Investment Banke Edvinas Navickas, direktor filijale u Sarajevu Mirza Hurem i Nedžad Koldžo načelnik opštine Novo Sarajevo.

"Naš glavni cilj je da zadovoljimo sve zahtjeve naših klijenata kroz širok spektar usluga i da svojim trudom, radom i profesionalnošću opravdamo njihovo povjerenje. Zbog toga Balkan Investment Banka uvijek radi na unapređenju postojećih usluga ali i uvođenju novih proizvoda i usluga kako za pravna tako i za fizička lica", istakao je direktor filijale u Sarajevu, Mirza Hurem.

Balkan Investment Bank jedna je od prvih komercijalnih banaka u BiH utemeljena na osnovu inostranog kapitala koja je sa radom na našem tržištu počela 2000. godine i veoma brzo postala prepoznatljiva ustanova po svom kvalitetu, profesionalnosti i pouzdanosti, navodi se u saopćenju.

Od male banke razvila se u značajnu strukturu sa mrežom od 10 filijala i 12 pripadajućih šaltera koja trenutno zapošljava 169 radnika.

"U narednom periodu želimo našu poslovnu mrežu i dalje širiti, kako bi svim našim klijentima bili još više dostupni i na raspolaganju. Današnje otvaranje nove filijale u Sarajevu je divan početak kojim želimo da damo svoj doprinos razvoju poslovnog i bankarskog tržišta BiH", rekao je generalni direktor Edvinas Navickas.

"Drago mi je da je Balkan Investment Bank prepoznala interes za otvaranje svoje druge poslovnice u opštini Novo Sarajevo. Povećavanjem ponude, u ovom slučaju iz oblasti bankarstva, ukidaju se monopoli, otvaraju se nove institucije i to nas sve unapređuje", izjavio je načelnik opštine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti