Prodaja automatike: Euro Roal dobio zastupništvo za Beninca Italija

15.07.2020. 08:09 / Izvor: Akta.ba
Prodaja automatike: Euro Roal dobio zastupništvo za Beninca Italija

Beninca Gruoup je jedan od najstarijih proizvođača u Italiji i lider na tržištu, a specijalizirani su za proizvodnju automatike za različite namjene.

Euro Roal d.o.o. Doboj Jug jedan od vodećih distributera u prodaji aluminijskih, inox , PVC LB.Profila, sekcionih vrata, okova i ostali obojenih metala, potpisao je strateški ugovor o zastupništvu sa Beninca Group iz Italije za prodaju automatskih sistema i motora za zatvaranje/otvaranje kapija i sekcionih vrata.

Beninca Gruoup je jedan od najstarijih proizvođača u Italiji i lider na tržištu, a specijalizirani su za  proizvodnju automatike za različite namjene. 

"Saradnja i zastupništvo sa Beninca Group obuhvata vrlo tražen asortiman, kao što su motori za sekciona vrata (kućni i industrijski ), te motori za krilne i klizne kapije. Ostale brendove planiramo uvoditi u periodu koji je pred nama. Radi se o jednoj od najboljih firmi u Evropi kada je u pitanju kvalitet automatike. Euro Roal sa prodajom u dijelovima za sekciona vrata i sistemima za aluminijske ograde ima potrebu ponuditi svojim kupcima i partnerima najbolje od najboljeg. Iz tog razloga smo se odlučili ponuditi tržištu najkvaliteniji brend", naglasio je Admir Djedović generalni direktor kompanije Euro Roal d.o.o. Doboj Jug.

Ova članica Hifa Grupacije je lider na tržištu i jedan od najvećih distributera aluminijskih  konstrukcijsko - građevinskih profila u Bosni i Hercegovini. Svoje poslovanje Euro Roal  je diverzificirao u dva pravca. Prvi prvac obuhvata prodaju industrijskog asortimana, u šta spadaju “Odjel Inox, Aluminijska industrija, sa bakrom, bronzom i mesingom“. Drugi pravac je prodaja konstrukcijsko – građevinskog asortimana u koji se ubrajaju “Odjel Aluminij konstrukcije“,  „Odjel PVC LB.Profili, Okovi, Polikarbonati, Plexiglas Forex i WPC Deckinga“, kao i “Odjel dijelova za sekciona garažna vrata”.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti