Zaposlenici Addiko banke poklanjaju paketiće mališanima u Jajcu i Travniku

31.12.2020 09:35:22
Zaposlenici Addiko banke poklanjaju paketiće mališanima u Jajcu i Travniku

Paketići su podijeljeni u okviru akcije „Jedan paketić za jedan osmijeh“ koji zaposlenici Addiko banke organizuju već desetu godinu zaredom.

Zaposlenici Addiko banke donirali su danas novogodišnje paketiće za članove udruženja „Vodopad ljubavi“ iz Jajca i „ Sreća za sve“ iz Travnika.  Paketići su podijeljeni u okviru akcije „Jedan paketić za jedan osmijeh“ koji zaposlenici Addiko banke organizuju već desetu godinu zaredom.

„Ova akcija je lijepa tradicija koju njegujemo već 10 godina. Ponosna sam što smo i mi iz podružnice Jajce dio akcije već godinama, te što smo ove godine obradovali i 20 korisnika usluga udruženja 'Vodopad ljubavi' iz Jajca“, istakla je Sanela Prokošak, voditeljica podružnice Addiko banke u Jajcu.

Dragana Samardžić, predsjednica Udruženja „Vodopad ljubavi“, izrazila je zahvalnost na ovoj lijepoj gesti zaposlenika Addiko banke i istakla da Udruženje djeluje tek tri godine, ali da su do sada realizovali niz aktivnosti sa ciljem poboljšanja položaja djece sa poteškoćama u razvoju.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi