Završena velika nagradna igra "Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno"

Predstavljamo

Završena velika nagradna igra "Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno"

16.01.2020 13:26:35 / Izvor: Akta.ba

Danas su u krugu kompanije Hoše komerc, domaćeg trgovačkog lanca sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini, sretnim dobitnicama glavnih nagrada, Hota Enisi i Komar Ameli, uručena dva automobila Fiat Panda, čime je završena velika nagradna igra «Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno».

Javno izvlačenje dobitnika trećeg i ujedno završnog kola nagradne igre održano je 3. januara ove godine. Tako je početak 2020. Hoše komerc obilježio zapravo završetkom ove velike nagradne igre koja je trajala duže od pola protekle godine i u okviru koje su podijeljene ukupno 282 nagrade.

Kupci Hoše komerc marketa su pored dvije Fiat Pande, osvojili nagrade kao što su televiziori, laptopi, vikend putovanja, raznovrsni kućni aparati - pegle, štapni mikseri i tosteri, vaučeri za kupovinu u Hoše trgovinama u vrijednosti od 100 KM i 50 KM, Bony paket proizvodi, zatim kuhinjski cekeri i kecelje, te brendirane majice. Ova velika nagradna igra organizirana je povodom jubileja 40 godina uspješnog postojanja i rada najstarijeg bosanskohercegovačkog tržnog lanca.

"Svim našim kupcima se zahvaljujemo na učešću, a dobitnicima nagrada čestitamo od srca. Drago nam je da smo na ovakav lijep način mogli zajedno obilježiti ovaj značajan jubilej naše kompanije i domaćeg trgovačkog brenda sa tradicijom četiri decenije uspješnog poslovanja. Potrudit ćemo se da i u sljedećih 40 godina ako Bog da opravdamo vaše povjerenje i da Hoše komerc ostane i dalje mjesto koje volite", poručili su iz Hoše komerca. Imena svih dobitnika nagrada objavljena su na Facebook i Instagram stranici kompanije, kao i na moblilnoj aplikaciji Hoše komerca.

PODIJELI:

TAGOVI: Hoše Hoše komerc nagradna igra

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo