Pogledajte kako iz zraka izgleda završena dionica Koridora 5C

01.09.2022. 07:55 / Izvor: Akta.ba
koridor 5c

Vlada Republike Srpske objavila je video u kojem možete vidjeti kako iz vazduha izgleda prva dionica koridora 5C u dijelu koji prolazi kroz Republiku Srpsku, na dionici od Johovca do Rudanke kod Doboja.

Vlada Republike Srpske objavila je video u kojem možete vidjeti kako iz vazduha izgleda prva dionica koridora 5C u dijelu koji prolazi kroz Republiku Srpsku, na dionici od Johovca do Rudanke kod Doboja. U pitanju je prvih šest od ukupno 44 kilometra ovog koridora, koliko biti izgrađeno kroz Republiku Srpsku.

Izgradnja dionice od petlje Kostajnica do petlje Johovac financirala se iz sredstava Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i grant sredstvima Europske unije u okviru agende za povezivanje preko Investicijskog okvira za zapadni Balkan (WBIF), a izvođač radova je bio konzorcij koji čine Integral Inženjering iz Laktaša i Granit iz Skopja.

Koridor Vc iznimno je važan ekonomski projekt koji će BiH pozicionirati na mapu europskih prometnih pravaca.

 

Погледајте како из ваздуха изгледа прва дионица коридора 5Ц, у дијелу који пролази кроз Републику Српску, на дионици од Јоховца до Руданке код Добоја. У питању је првих шест од укупно 44 километра овог коридора, колико ће бити изграђено кроз Републику Српску.

Posted by Влада Републике Српске on Wednesday, August 31, 2022

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije