Sberbank BH poslovna mreža se širi i na područje Srednje Bosne

25.06.2014. 12:44 / Izvor: eKapija.ba
Sberbank BH poslovna mreža se širi i na područje Srednje Bosne

U skladu sa strategijom širenja poslovanja Sberbank BH je otvorila novu poslovnicu u Vitezu, te tako započela proces širenja poslovne mreže i na područja na kojima ranije nije bila prisutna.

U skladu sa strategijom širenja poslovanja Sberbank BH je otvorila novu poslovnicu u Vitezu, te tako započela proces širenja poslovne mreže i na područja na kojima ranije nije bila prisutna. Poslovnica se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, neposredno pored ulaza u TC FIS Vitez.

"Sberbank BH želi proširiti poslovne aktivnosti i na područja na kojima do sada nismo bili nikako ili smo bili vrlo slabo prisutni. Otvaranje poslovnice u Vitezu, ekonomski veoma značajnom području početak je procesa širenja Sberbank mreže u Srednjoj Bosni. U narednom ćemo periodu ojačati naše poslovne operacije u ovom dijelu BiH ", izjavila je Emina Muharemović, direktorica Poslovne mreže Sberbank BH. "Raduje nas činjenica da smo sa kompanijom FIS doo ostvarili uspješnu saradnju, te našim klijentima ponudili usluge na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Vitezu, uređenoj u skladu sa najsavremenijim standardima u bankarstvu", dodala je Muharemović.

Sberbank BH je članica Sberbank grupacije, vodeće globalne finansijske institucije. Sberbank servisira više od 110 miliona klijenata u segmentu stanovništva, te više od milion korporativnih klijenata. Sberbank BH od februara 2013. godine u procesu je promjene vizuelnog identiteta i prilagođavanja visokim Sberbank standardima. Osim veoma atraktivne ponude proizvoda i usluga, Sberbank BH svojim klijentima nastoji omogućiti da se osjećaju ugodnije i opuštenije u poslovanju sa bankom. 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital