Autodesk Inventor – 3d CAD za razvoj proizvoda

22.08.2017. 13:24 / Izvor: Akta.ba
Autodesk Inventor – 3d CAD za razvoj proizvoda

Cilj ovog kursa jeste osposobiti polaznike za samostalan rad u Autodesk Inventoru.

Nauči Autodesk Inventor – 3d CAD za razvoj proizvoda uz 20 % popusta! Nova grupa za Autodesk Inventor – 3d CAD za razvoj proizvoda u CPE Sarajevo počinje: - 28. avgust.

Cilj ovog kursa jeste osposobiti polaznike za samostalan rad u Autodesk Inventoru. S obzirom da je fokus postavljen na 3D modeliranje, polaznici kursa se upoznaju sa konceptom 3D modeliranja i načinom dizajniranja nekog modela.

Početak kursa se odnosi na sticanje osnovnih znanja u pogledu modeliranja i dizajniranja te će biti prezentirane sve prednosti i nedostaci ove vrste rada. Pored toga što će se prikazati način dobijanja nekog modela, odnosno elementa, radit će se i na spajanju više takvih elemenata u odgovarajući sklop.

Polaznici kursa će postepeno prolaziti kroz sve alate koji su neophodni za izradu 3D modela te će na kraju biti sposobni da izrade kako tehničku dokumentaciju, tako i rendere kao realističan prikaz datog modela.

Više informacija na http://www.cpe.ba/strucno_usavrsavanje.html#I Cijena sa 20 % popusta: 475 KM (PDV uključen, plaćanje na rate).

Prijavite se odmah, jer broj mjesta je ograničen! Telefonom na 033 260 505 ili putem on line prijave na našoj web stranici http://www.cpe.ba/prijava_sa.html.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave