CPE radionica: Liderstvo u HoReCa sektoru

11.04.2019. 09:44 / Izvor: Akta.ba
CPE radionica: Liderstvo u HoReCa sektoru

Centar za poslovnu edukaciju (CPE) organizuje cjelodnevnu radionicu "Liderstvo u HoReCa sektoru" u Sarajevu 16. maja u Hotelu Hills.

Centar za poslovnu edukaciju (CPE) organizuje cjelodnevnu radionicu "Liderstvo u HoReCa sektoru" u Sarajevu 16. maja u Hotelu Hills.

Postanite lider u HoReCa sektoru i ovladajte vještinama rukovođenja uz povećanje profitabilnost svoga poslovanja. HoReCa sektor se mijenja svakog dana i mora odgovoriti zakonskim propisima, novim trendovima i stalnom željom za stvaranjem atmosfere i novih ugosititeljskih doživljaja koje klijenti čekaju da otkriju. Sve veća konkurencija na tržištu postavlja nove izazove za lidere u HoReCa sektoru, a ova radionica daje odgovore kako biti korak ispred ostalih. 

Radionicu vodi vrhunski HoReCa menadžer koji svoja dokazana praktična iskustva u poslovanju stavlja polaznicima radionice na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi do maksimalno 20 učesnika. Fokus je na prijenos praktičnog znanja i iskustva, a tokom ovog radionice imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja iz vaše prakse. Svojim dugogodišnjim iskustvom u domaćim i međunarodnim firmama, trener Dejan Stojanović je uspio spojiti liderstvo i HoReCu na novi način koji daje konkretne rezultate. Podsticanje održivog, profitabilnog rasta u HoReCi je ono u čemu se sastoji pomoć budućim klijentima, a njihov je uspjeh preporuka za naredne projekte. 

Naučite kako koristiti inovativne liderske alate koji ostvaruju najbolje rezultate u HoReCa sektoru.

Teme radionice:
- novi HoReCa trendovi,
- savremeno rukovođenje u HoReCi,
- finansije u ugostiteljstvu,
- uspješni primeri iz svijeta,
- slika uspjeha,
- konkurencija ili mi, ko je bolji? 

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namjenjena vlasnicima i menadžmentu HoReCa biznisa, prodajnim i marketing menadžerima, key account menadžerima, profesionalcima u segmentu pića i svima koji žele graditi uspješnu karijeru u HoReCa sektoru.

CPE poklanja 20 posto popusta za rane prijave do 1. maja. Požurite sa prijavom, broj učesnika je ograničen na 20 u grupi.

Više informacija o radionici i prijave putem web stranice.

U narednom periodu, u Centru za poslovnu edukaciju održavaju se i sljedeće radionice:

- RGM Upravljanje prihodima u prodaji (Sarajevo - 15. maj 2019. godine, informacije i prijave putem web stranice),
- Osnove uspješne prodaje (Sarajevo - 1. juni 2019. godine, informacije i prijave putem web stranice).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave