Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

CPE Sarajevo započinje kurs Engleski jezik za pravnike

Centar za poslovnu edukaciju Sarajevo započinje kurs Engleski jezik za pravnike uvod - “Introduction to Legal English” u Sarajevu, 07. oktobra.

24.09.2014. 13:40 / Izvor: eKapija.ba

Centar za poslovnu edukaciju Sarajevo započinje kurs Engleski jezik za pravnike uvod - “Introduction to Legal English” u Sarajevu, 07. oktobra.

Kurs Engleskog jezika za pravnike “Introduction to Legal English” je kurs na nivou Intermediate (IV level općeg Engleskog jezika) za studente prava, kvalificarane pravnike i advokate koji će koristiti Engleski jezik na poslu ili tokom studiranja. Ovaj kurs vas priprema za cjelokupni kurs engleskog jezika za pravnike “International Legal English”

- Predznanje: Minimalno Intermediate nivo

- Trajanje:  54 časova (2 mjeseca intenzivne nastave).

- Literatura: Introduction to International Legal English 160 str - originalna knjiga koju polaznici zdražavaju (uključena u cijenu).

- U cijenu su uračunati troškovi izdavanja akreditovanog Multicom CPE certifikata. Certifikat se izdaje poslije uspješno položenog odgovarajućeg testa, a omogućava upis zvanja u radnu knjižicu.

- Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

Prijavite se odmah, jer broj mjesta je ograničen! Telefonom na 033260505 ili putem on line prijave na web stranici http://www.cpe.ba/prijava_sa.html.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave