14. Međunarodna stručna konferencija šumarstva "Ljudi, drvo, namještaj 2022"

26.10.2022. 12:14 / Izvor: Akta.ba
konferencija drvo

14. Međunarodna stručna konferencija drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera pod nazivom "Ljudi, drvo i namještaj 2022" bit će održana 28. i 29. oktobra 2022. godine u Banjoj Luci.

14. Međunarodna stručna konferencija drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera pod nazivom "Ljudi, drvo i namještaj 2022" bit će održana 28. i 29. oktobra 2022. godine u Banjoj Luci.

U planu su B2B poslovni i sektorski susreti, praktične radionice i dodatne panele aktuelnih tema iz gore navedenih sektora.

Prijave za B2B susrete u subotu i učešće na konferenciju u petak i subotu možete slati na info@wmta-edu.com ili na 066820751.

Međunarodna stručna konferencija okuplja sve zainteresovane strane: mala, srednja i velika preduzeća, agencije, ministarstva, komore i organizacije iz drvne industrije i šumarstva, profesore, inženjere i stručne ljude kao i one koji se na bilo koji način bave preradom drveta, šumarstvom, ekologijom, enterijerima i industrije namještaja iz regije i EU. Ove godine očekuje više od 100 preduzeća i stručnih učesnika i preko 50 studenata/učenika sa partnerskih fakulteta/fkola koje su vezane za gore navedene sektore.

Učešće je moguće i ONLINE i to uživo uključenje.

Konferenciju je organiziralo Udruženje šumarstva i prerade drveta INTERFOB iz Banje Luke u saradnji s Ustanovom za stručno obrazovanje odraslih WMTA, Klasterom DRVO, banjalučkom Gradskom razvojnom agencijom “CIDEA” uz podršku preduzeća, agencija i partnerskih organizacija a okupila je stručnjake i zaintere​

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave