U Banjaluci održana stručna konferencija "Ljudi, drvo i namještaj 2022"

03.11.2022. 08:49 / Izvor: Akta.ba

U Banjoj Luci je 28. i 29. novembra održana 14. Stručna konferencija drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera pod nazivom "Ljudi, drvo i namještaj 2022".

U Banjoj Luci je 28. i 29. novembra održana 14. Stručna konferencija drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera pod nazivom "Ljudi, drvo i namještaj 2022".

Konferenciju je otvorila savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo.

"Čini mi se da nije mogao biti aktuelniji trenutak da se razgovara o ovoj temi i drago mi je što ste po 14. put u Banjoj Luci. Nadam se da ćete u ova dva dana imati priliku da čujete nešto novo i razmijenite iskustva, a ovom prilikom moram da pohvalim organizatora i da se zahvalim na prilici da naš grad bude domaćin jedne ovakve konferencije", istakla je savjetnica Šukalo, javlja Blink.ba

Ona je pohvalila i to što se u ovoj agendi nalazi veliki broj mnogih značajnih kompanija i eminentnih profesora, menadžera i slično.

"Nadam se da će rezultati vašeg rada biti plodonosni za vaše kompanije, fakultete, škole, ali isto tako i za naš grad", zaključila je savjetnica Šukalo.

Generalno, teme su bile nove tehnologije i trendovi u drvnoj industriji, inovativni razvoj domaćih proizvoda i turističkih potencijala, zaštita životne sredine, ekologija i energetska efikasnost. A organizirani su i B2B - poslovni susreti preduzeća.

Međunarodnu stručnu konferenciju tradicionalno organizuje Udruženje šumarstva i prerade drveta "INTERFOB" Banjaluka u saradnji sa Ustanovom za stručno obrazovanje odraslih "WMTA" Banjaluka, Klasterom DRVO Banjaluka, Gradskom razvojnom agencijom Banjaluka uz podršku više preduzeća, agencija i partnerskih otganizacija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti