22. Business cafe u Sarajevu: Tajne poslovnih uspjeha mladih bh. poduzetnika

13.06.2018. 09:07 / Izvor: Akta.ba
22. Business cafe u Sarajevu: Tajne poslovnih uspjeha mladih bh. poduzetnika

​Global Market Solutions najavljuju  dvadesetdrugi Business cafe koji će se održat 21.juna  sa početkom u 18,00 sati, u hotelu Europa, Sarajevo.

Global Market Solutions najavljuju  dvadesetdrugi Business cafe koji će se održat 21.juna  sa početkom u 18,00 sati, u hotelu Europa, Sarajevo.

Business cafe je jedinstveni networking event koji je namjenjen malim i srednjim preduzećima kao i svima onim koji žele pokrenuti vlastiti biznis.  

Iz  iskustva mladih ali i uspješnih lokalnih poduzetnika svi prisutni moći će naučiti na koji način se pripremiti na izazove koje donosi poslovno tržište. Na dvadesetdrugom Business cafe-u će nam se obratiti mladi i uspješni menadžeri kompanija, Dalila Fejzagić ispred kompanije arhitektonski studijo ZIDOVI i Edin Halilović ispred kompanije Lilium digital.

Dalila Fejzagić je vlasnica i arhitektica studija ZIDOVI. Studio ZIDOVI je multidisciplinarni arhitektonski studio, koji svojim klijentima riješava dileme iz oblasti arhitekture, dizajna interijera i namještaja, ugostiteljstva, savjetovanja i upravljanja projektima, 3D i animacijama za domaće i međunarodne klijente. Njihova misija je da na temelju vlastitih znanja i sposobnosti stvore viziju i pruže ga u rješenju koje će zadovoljiti želje svojih klijenata te njihov radni i životni prostor učiniti ugodnijim.

Edin Halilović je suosnivač kompanije Lilium digital koja iza sebe ima devet godina iskustva u poslovanju u IT sektoru. Na tržištu BiH uspješno posluju dvije godine i za sada zapošljavaju 17 mladih ali stručnih ljudi koji se brinu za 250+ klijenata.

Business cafe je event koji ima za cilj podsticanje poduzetničkih aktivnosti kroz inspirativne priče uspješnih poduzetnike te samim tim i jačanjem društva u cijelini.

Zainteresovani  za event i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba

Ulaz  na event je BESPLATAN, a broj mjesta ograničen.

Održavanje 22. Business cafea podržali su Domoinvest, Hotel Europa, radio RSG, portal radiosarajevo.ba, poslovni portal Akta, dnevna novina Oslobođenje i sedmični magazin Reunion.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave