Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Kurs: Autodesk 3ds MAX - 15 % ljetni popust

20.07.2018. 10:07 / Izvor: Akta.ba

3d modeliranje i vizualizacija

Ovaj kurs je namijenjen onima koji žele zakoračiti u svijet 3d modeliranja i vizualizacije. Od onih koji se bave pripremom štampe, animacijama za video produkciju, 3D vizualizacijama u arhitekturi, projektovanjem namještaja, enterijera ili nekim drugim 3D modeliranjem. Tokom obrazovnog procesa upoznat ćete i usvojiti sve prednosti 3D okruženja da bi na kraju samostalno izrađivali 3D modele, animirali scene, ubacivali efekte, svjetla, kamere i izradili kompletan projekt vizalizacije u tri dimenzije.

Autodesk 3ds Max je najpopularnija aplikacija za rad u 3D prostoru. Pogodna je za modeliranje u ovom okruženju kroz izradu grafike-slike i animiranje. Korištenjem specijalnih i mnogobrojnih efekata, ova aplikacija omogućava i izradu video montaža. Ovdje je jako važno naglasiti kompatibilnost sa AutoCAD-om što ovoj aplikaciji daje mnoge prednosti u odnosu na druge programe koji služe za modeliranje, animiranje i renderiranje. 3D studio omogućava fantastičnu podršku za razvoj igara, vizualne efekte umjetnika i grafičkih dizajnera s jedne strane, i arhitekata, dizajnera, inženjera, stručnjaka za vizualizaciju sa druge.

Kome je kurs namjenjen:
-Kurs 3D Studio Max je na prvom mjestu namijenjen svakome ko želi da se upozna sa 3D svijetom: modeliranjem, materijalima, postavljanjem svjetala i kamera u scene te animiranjem i renderingom.

- Namijenjen svakome ko želi da se upozna sa pravljenjem 3D objekata bilo radi dalje prodaje, korištenja u projektima ili izrade na 3D štampačima, ko želi da izrađuje svjetove za sopstvene 3D računarske igre, ima afinitet ka umjetnost i želi da proširi svoje polje djelovanja iz 2D u 3D svijet, ko se bavi grafičkim dizajnom i želi da izađe iz ograničenja 2D svijeta, ko se bavi osmišljavanjem ili projektovanjem proizvoda, namještaja i drugih predmeta te treba 3D prikaze, ko se bavi vizualizacijom objekata visokogradnje, enterijera, eksterijera ili za prikaz projekata niskogradnje, autoputeva, mostova i slično.

Trajanje: 54 časa (2-3 mjeseca nastave).

U cijenu je uključeno izdavanje akreditovanog CPE certifikata.

Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

Više informacija i prijava

Za dodatne informacije pozovite nas

033 260 505 - Sarajevo
035 245 222 - Tuzla

PODIJELI:

TAGOVI:

kurs

3D

autodesk

CPE

popust

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave